Söndag... ledig...

Sååå underbart det har varit med ledighet idag! Å finväder dessutom!!!

Jobbade igår, börja 10.30.. va litte smått kaos under dagen... men vi överlevde!! Skulle sluta 15.00, men blev kvar till 15.30 när de kom in lite mera folk.. Jädrans va people de va på stan å så kom på att McD va ett bra ställe att luncha på!! Självklart kul me mycke folk, men hade varit ännu roligare under lite bättre förutsättningar... Om vi åtminstone hade hunnit fyllt på me saker innan alla börja strömma in! Men som sagt, vi överlevde och maten blev serverad =)
Direkt när jag sluta så kila jag över till Wedan för att hämta en tårta...

Hem fort som attan, duscha å fixa å packa ihop lite och sen brumma vi iväg till Trångsviken...

Grillning i finvädre blev de där och sen va de full fart me smörgåstårte-making.. och när vi hade gjort allt me dom som vi kunde göra igår så blev  de dax för dom andra tårtorna... gräddtårtorna... blev rätt sent innan vi tog oss i säng.. lyckades väl somna runt ett eller nåt...

Idag... upp åtta!!! Upp och fixa klart alla tårtorna! hade ju som bara gjort grunden igår så de va ju garneringen kvar... KUUUUL å garnera TRE smörgåstårtor och TVÅ gräddtårtor innan man knappt har hunnit vakna och dessutom under tidspress, för 11.00 började konfirmationen i Näskotts kyrka!! heja heja!! Vi hann!!!

Kom till kyrkan ungefär en minut i elva!! wohooo!! Efter konfirmationen va de dax å rulla tillbaka till Trångsviken för att få smaka på våra bakverk! å mumsigt värre!! Riktigt gött kan jag lova!!!

Varit hemma på eftermiddagen och inte gjort mycke alls... va ner på byn en sväng, köpte mjukglass och sen bara varit hemma å lallat på... Eller, har ju faktiskt städat Hampuz garderob!! Jädrans va kläder han hade som han har vuxit ur!! Stor kille nu :)

Fick åka en akut-tur upp till trångsviken igen för att hämta mina glasögon som jag så snyggt lämna inne i badrummet efter jag kastade i linserna i morse! Grattis Johanna!!! 

Nu e de ryggläge i sängen som gäller, å hoppas innerligt på att få en liiiiten sovmorgon imorgon! Är ju faktiskt ledig!! =) En sväng till stan me mamma är planerad och sen får jag se vad som händer... hoppas på finväder iaf =) 

Tjingtjing!! Over and out!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                                Dennis- MIn älskling, nu och för alltid

                                  Å ett litet grattis till mej själv på morsdag =)  

intervju..

ja, idag va jag då alltså på en arbetsintervju.. på 118100.. gick ju bra! Fast eftersom jag jobbar så pass mycke nu så kom vi tillsammans överens om att jag inte kommer hinna med någon utbildning nu utan tar det senare, typ i vinter eller nåt, om dom är i behov av folk då, annars tar vi de när dom är i behov av folk. Har ju ett back-up jobb där då om man skulle börja kräkas McDonalds-M eller nå sånt :p Fast nu trivs jag ju bra där borta! Å på två månader hinner jag nog inte ledsna så himla mycke å sen blir de ju bara roligt när man kan börja jobba lite extra igen innan arbete drar igång på fullt allvar... ska ju vara hemma å mysa lite oxå =) Å så ska jag ju försöka ta tag i de där me å läsa upp betygen.. ska försöka börja me de innan jul tänkte jag... har ju några månader att förbereda mej då =)

Idag har ja ju faktiskt varit ledig, men inte blev de nån sovmorgon för de... upp 07.50, duscha och sen iväg på VC för lite kontroller... såg ju fint ut förutom att järnvärdet hade sjunkit en hel del sen sist, så nu blir de till å knapra vitaminer, två om dagen! Hellre knapra såna än klappa ihop av järnbrist!

Imorgon är de jobb som gäller igen, 10-19! lite mördarpass.. men men, de ger ju dollars i juni =) Sen jobba på lördag 10.30-15.00 å sen e jag ledig i TRE dagar!!!! Å dessutom ska vi ju ha personalfest den 2:a juni! Kan bli skoj de!!

Ne, snart dax å springa ner i tvättstugan igen och skifta lite tvätt.. hoppas något har torkat, annars blir jag väl uppe halva natten me den där skiten!!!

Over and out!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                               Dennis- Min älskling, nu och för alltid

regnigt värre...

fan va jag hatar regn!! så trist!! Hoppas på solsken på lördag å söndag, fick lite ändrad tid på lördag så jag slutar 15 ist för 19.30. Tack för det!! Fast de va ju för att jag hoppade in extra i söndags... men ändå! Tack tack!! Så när jag har slutat på lördag åker vi till trångsviken så ska jag hjälpa lisbeth å göra smörgåstårtor tills på söndag då det är både födelsedags- och konfirmationsfirande.. ja, mycke händer nu!!

Vissa dagar är det lite jobbigt att befinna sej i krokom/östersund när de ringer och mailar folk som vill komma och kolla på lägenheten på en gång.. hur ska man lyckas?? Tror snart jag åker dit och låser upp den så det är fritt fram att traska in och kolla... pallar inte av att åka 40 mil och få ett negativt svar en gång till! Nästa gång jag åker ner till sundsvall/matfors är för att lämna över nycklar och bli kvitt lgh... iaf de jag hoppas på!!! Måste verkligen bli av med den nu!
Ne, nu e de ugly betty, sen desperata hemmafruar... ryggläge nästa!! Jobb även imorgon 11-18.. sen min efterlängtade lediga torsdag... dock utan sovmorgon... ska dessutom på arbetsintervju då oxå :p inte för att jag behöver så mycke mer jobb... men men, kul att folk vill ha en å jobba =)

96 dagar kvar!!! Längtar =)

Hampuz- The One And Only- Älskar                     Dennis- Min älskling, nu och för alltid!

jobb, jobb å lite mera jobb...

Japp, den här veckan har bestått av jobb, alla dagar utom i torsdags.. skulle egentligen vare ledig igår å idag oxå, men va spelar de för roll om jag jobbar lite extra då?? Första öppningen idag sen typ 5-6 månader tillbaka.. ja, ringrostig är bara förnamnet!! å dessutom göra massa saker som jag ALDRIG gjort förut, men de gick bra de me! Jag å Sara fixa biffen :p Men inte nog me att jag va sjukt förvirrad och inte riktigt visste vad jag skulle göra, fick dessutom in en sjukanmälan liiite väl sent... men vi har överlevt dagen!! 

 jobb till veckan, inte ledig förrän på torsdag igen. kan ärligt säga att jag längtar till den dagen! Förhoppningsvis lite sovmorgon oxå!!

ne fan, orkar inte skriva nå... måste krama kudden.. trött som faaan!! halsbränna :(

Nere på tvåsiffrigt =) 182 dagar avklarade, 98 dagar kvar!!! de e ju fan bara drygt tre månader :o jisses!!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                           Dennis- Min älskling, nu och för alltid

ensam...

alldeles ensam hemma och vette tusan va jag ska göra... eller ja, Nero e ju hemma me mej, men han ligger bara å sover å suckar i sin säng..
Har suttit och läst och svarat på frågor i handledarboken nu.. skoj skoj, känns som å va tillbaka i skolbänken ungefär :p

Hampuz är hos Thunells å ska sova över där tills imorgon å Dennis han är på grillpartaj hos chefen sin.. Undrar just va jag ska sysselsätta mej me resten av kvällen, tror att jag ska hämta Dennis sen när han ska hem.. men vem vet när de blir?? inge spännande på tv heller- de e ju torsdag!

Ne blir väl att återgå till min lilla blå bok =)

Tjing tjing!!


Hampuz- The One And Only- Älskar                             Dennis- Min älskling, nu och för alltid

23.19

Jaha, då satt man här igen å e hur pigg som helst å kan fan inte sova!! Blir tokig på de här!!! Skittrött när jag kommer hem från jobbet, men sen när de e dax å sova, ne då kommer piggheten fram! Gaaah!!
Så vad ska jag roa mig me denna natt då?? Önskar dvd:n va inkopplad så jag kunde somna till nån film, men icke, den ligger under sängen i en kartong...

Har jobbat måndag, tisdag å idag... borde va astrött me tanke på att det inte har varit allt för mycke sömn dessa nätter, men neee då... Ledig imorgon iaf =) Sen är de jobb som väntar igen, fredag å lördag...

Fick schemat för juni idag, riktigt nöjd faktiskt! Fina pass =) En vecka är väl lite sisådär, men jag lär nog överleva.. upptäckte jag har fått 8 dagar i rad! Spännande spännande! Tur de e sista veckan så man har ett tag å förbereda sej :p

Inte nog me att jag inte är trött, jag hostar som en liten gris, har fått halsbränna, vovven ligger å smaskar tuggben å till sist så är det någon granne som verkar tro att de e sjukt bra isolerat.... vet inte riktigt om de e musik, eller bara högt prat eller va fasen de e.. nåt är de som låter och stör mej iaf...

Meningslöst inlägg... men va fan, har ju skrivit nån rad nu iaf :p  Ska sitta här på min obekväma köksstol och spana runt lite å sen se om John Blund hittar igen mig...

Over and out!

Hampuz- The One And Only- Älskar                           Dennis- Min älskling, nu och för alltid

Sömnslös...

Kan fan inte sova!! Blir galen!! Somnade runt halv tio-tio nångång, men vaknade strax efter tolv... slumrade till igen och trodde jag hade sovit nästan hela natten, men ICKE, hade sovit i 15-20 minuter.. har nu lega vaken å vride å vänt på mej sen 00.47... jippie va jävla roligt! NOT!!!!

Gick bra å jobba iaf =) Förutom att jag lyckades bränna mej, å ont som fan gjorde de oxå! Tur mäster sjuksköterskan Natalie va där å plåstra om min stackars tumme så jag överlevde sista stunden oxå... Nu mår min tumme efter omständigheterna och en brännblåsa bra =)

Ska jobba imorgon oxå, eller idag blir de väl... 11-15.15, sen bär de av till Nybodarna...

Finns nog inte så mycke spännande å skriva heller.. Men ge mig sömn!! Kommer ju avlida när klockan ringer å de e dax å kliva upp å göra iordning Hampuz för dagis och mig själv för jobb... Sova sova sova!!!

Nu är det alltså 177 dagar avklarade, 103 dagar kvar... Tiden går fort när man har roligt :p

Hampuz- The One And Only- Älskar                          Dennis- Min Älskling, nu och för alltid

jobba...

Japp, idag har de varit jobb, 12-18.30 å så va dom en kort ikväll så jag tog på mej å jobba 00-03 i natt oxå.. Blir spännande, första natten på säkert över 5 månader!! :o Får väl se hur de går!

Har varit en rätt ok dag idag.. dock gick klockan vääääldigt segt...

Nu sitter jag bara hemma å gör ingenting... finns inte så mycke å göra.. ska fördriva tiden tills de e dax å åka iväg å jobba igen.. undra just om man ska ta sej en sväng till stan och fördriva tiden där istället... hmmm... funderar en stund till..


Eurovision ikväll då, får se hur de går för Sverige i år... har ju inte gått så hemskans bra sista åren...


Hampuz- The One And Only- Älskar                       Dennis- Min älskling, nu och för alltid

Vilken dag..

Ja, vilken jäkla dag de har varit!! full rulle! Upp halv nio i morse, klädde mej å Hampuz å ner till tvättstugan, proppa in två fulla maskiner, upp igen å ge Hampuz frukost... Hann plocka ihop lite å leta efter en strumpa som var spårlöst försvunnen...
Halv tio var det dax att springa ner till tvätten igen, ut me de blöta, in i torkskåpet å tumlaren.. TUMLARJÄVEL TRASIG!!!!! proppa in ytterligare två maskiner å starta dom, sen bar de iväg mot dagis.. Lämna Hampuz å gick hem.. ner på byn en sväng å fixa me nå brev å andra papper.. hem till tvätten, tumlare fixad!! Strumpa återfunnen!!! dammsuga... ut på ytterligare lite äventyr.. tvättstugan igen... skura golvet och städa badrummet å sen den underbara tvättstugan igen... 
Hämta Hampuz på dagis 14.00.. tvätten klar strax efter 3, skjutsa Clara till Nälden.. 

Hemma- laga mat å äta!! mumma!!! 

Efter den hektiska dagen så har jag faktiskt varit på krokomshallen på kulturskolans vårshow, men om jag får säga vad jag tyckte så va de inte mycke till show... ne, bättre hade de allt kunna varit.. 1 timme... skulle ha korta ner de till 20 minuter och bara haft me de bra! sorry, but that´s the true.. 

Nästan helt frisk nu, lite snörvel å hosta kvar, men betydligt bättre än va de varit! E ju så pass att man kan röra sej nu utan att behöva ha ett papper under näsan :p

Borde väl sova egentligen, ska iväg å lämna skruttas på dagis imorgon oxå.. får se om de går lika bra som idag.. *hoppas* 

Ne, ska kliva upp från golvet och lägga mej i sängen å glo klart på "kitchen nightmares" å sen förhoppningsvis somna! Borde va sjukt trött efter allt stök idag.. men icke!

På återseende!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                   Dennis- Min älskling, nu och för alltid


onsdag...

onsdag idag, har varit sjuk sen i lördagskväll... gick ju asba å jobba på lördagen, men när jag åkte därifrån, ja då bröt förklylningshelvetet ut! Nu börjar de bli bättre, har varit hemma måndag, tisdag å onsdag.. TRÅKIGT! Hatar att behöva sjukanmäla mej :/

Imorgon ska jag iväg me Hampuz på inskolningen på dagis, va ju som tänkt så från början eftersom jag är ledig imorgon å fredag så ska Dennis jobba... Fick ta honom till dagis idag oxå eftersom att jag bara skulle sitta i personalrummet å slappa i tre timmar... sitta där å göra ingenting eller sitta hemma å göra ingenting förutom att snyta sej oavbrutet, ja va spelar de för roll??
Va hemma strax efter tolv, Hampuz filosoferade lite och sen blev de en flaska nyponsoppa och så somna han på en gång!! Väntade en liiten stund tills han hade somnat ordentligt sen gick jag å joina honom =) Har sovit som en stock, så nu mår jag faktiskt bättre! Sovit ordentligt i natt å dessutom fått typ 2,5 timmes sovning under dagen, de gör susen!!!

Ja, alltså inskolning imorgon å på fredag sen SKA jag jobba på lördag! Imorgon under inskolningen så tror jag att jag ska få gå hem, är ju mellan 10-14 han ska vara där, och under den tiden ska jag nog då försöka ta tag i städningen som har halkat efter lite... dammsuga, skura, diska kommer nog oxå behövas och så ska jag se om de finns någon tvättid imorgon oxå, har ju missat TVÅ stycken på rad nu! Så imorgon när Dennis kommer hem från jobbet kommer de va skinande rent här! förhoppningsvis....

Ne, ska ta å väcka lillskiten som fortfarande ligger å trynar kudde... så ska vi ta å gå ner på affären och leta oss något att laga till middag! Har äntligen fått tillbaka lite av inspirationen till att laga mat igen, den har varit som bortblåst för länge nu... Nu ringde Dennis, han har anlänt till Krokom, så det är bäst jag å lillskit skyndar på =)


Hampuz- The One And Only- Älskar                 Dennis- Min älskling, nu och för alltid!!

döende...

idag är jag fan döende! Seriöst, inte långt ifrån att somna in!! Näsan är som den värsta vattenkran, skallen sprängs strax i småbitar och halsen, ja den ska vi inte ens diskutera... bara att dra djupare andetag river som faaan!!!
Å varför har just jag drabbats av denna jävla förkylning?? å varför nu?? Jo, Hampuz har börjat på dagis, han har blivit smittad av massa baskilusker och är förkyld och han har i sin tur smittat mig... Tack tack!!
Ringde å sjukanmälde mej förut... tror inte att det är så poppis å stå å snora å snörvla samtidigt som man försöker fixa nå burgare... ne, hemma imorgon å kurera mej å hoppas på att vara fit for fight på tisdag! Tur jag jobbade ett extra pass igår...eller kanske va dumt, kan ge mej fan på att det va de som gjorde att de här helvetet bröt ut! Lägger över skulden från dagis till en viss fröken Fräki som ringde och fråga om jag kunde jobba... DUMT gjort!! Fast i slutändan kanske det är mitt eget fel, va ju ändå jag som sa ja... äh, skit samma vems fel det är... jag är sjuk.. döende... ser ljuset... måste lägga mej i sängen NU...

Hampuz- The One And Only- Älskar

quick clean!

Jajjemen, nu har jag quick cleanat lägenheten! De innebär alltså; plocka ihop alla leksaker som ligger utspridda som man trampar på och blir vansinnig! Låt mej inte glömma alla miljarder legobitar, dom är hääärliga under fötterna när man kliver upp mitt i natten i mörkret för å pissa eller nå... NOT! Får väl se hur länge de håller sej... Har även plockat bort all skit från diskbänken så nu har vi en sån oxå =) Dennis diskade förut idag så det ser inte allt fördjävligt ut på den fronten iaf!

Imorgon KANSKE jag ska försöka orka me å dammsuga å KANSKE även skura, ser ut som de skulle behövas... Å vet du Bella, jag måste ner i tvättstugan och kolla om de finns någon tvättid!! :p Gör jag inte de imorgon kommer det sluta med att det blir alldeles för mycke tvätt för mitt eget bästa  :/

Första dagen idag på dagis för Hampuz, eller iaf inskolning på dagis, hade gått bra, lite sura miner när de va dax att gå hem, men hellre de än sura miner för att komma dit =) Får se hur de går imorgon.. Är ju bara andra dagen så det är ju inte så att man lämnar honom där och går hemmer eller nå sånt än, blir väl kanske de till veckan som kommer... Vet inte alls riktigt hur dom kör inskolningen på de här dagiset men så va de förra gången iaf... Återstår att se..

Ledig imorgon va de ja... rätt skönt! Känns att man inte jobbat på riktigt på ett tag utan bara några timmar i veckan och då bara suttit vid en dator och knappat... sjukt trött jag va idag när jag kom hem, tog mig en liten sovstund... eller egentligen lite för lång för att jag ska kunna somna i tid ikväll.. men men, va gör väl de... ledig imorgon som sagt =)

Ne, e väl lika bra å gå å kolla va lillfisen ligger å gnäller i... Han har just badat och gick direkt och la sej i sin säng, fick välling.. Men verkar ju inte vara så att han ska sova, han ska nog ligga å tjura några timmar först... Inte lika lång sovstund för honom imorgon som de blev idag...

Tänkte fördriva resten av kvällen med att kolla på desperata hemmafruar, men får väl se hur de blir me den saken... Hade tänkt kolla på Ugly Betty nu egentligen, men blev inge av me de...

Hampuz- The One And Only- Älskar

Förbannat!!!

Förbannat va jävla svårt de ska va å bli av me lägenheten! Ger snart upp hoppet om att få den såld och skänker den till bättre behövande, för vi behöver den då fan inte! Blir vansinnig!!!!

Någon som vill köpa en billig lägenhet i Matfors??

Från något förbannat tråkigt till något lite roligare, har gått riktigt bra å jobba de två dagar jag har hunnit me, idag är de ledigdag och den slösade jag då tyvärr bort med att åka till Matfors och visa lägenhet...
Imorgon är de jobb igen å på tisdag oxå! Å dessutom börjar dagisinskolningen på tisdag oxå!!

Ne, nu ska jag nog gräva en grop

Hampuz- The One And Only- Älskar

jobbstart...

ojoj, idag börjar allvaret igen.. Ska bli skoj, men ändå lite skrämmande, tänk om man har glömt bort allt?? nej då, tror nog jag kommer ihåg lite iaf =) har fasen drömt om jobbet nån natt nu.. kuliga drömma?? nja, finns väl roligare saker att drömma om...  äh, går nog bra ikväll!!

Frukost nu? Ja, men vad?? Finns inge gott i kylen å oboypulvret e så gott som slut  :/ Blir väl till å vänta tills Ica öppnar å kika va som finns där så kanske de blir en frunch istället? Ja, de låter som ett bra förslag =)

Igår va de valborg... ja, vi va i Hägra å grilla å hadde en mycket trevlig kväll! Va inte iväg å såg nån brasa, åkte hem typ halv tio för då började de verkligen bli läggdax för lillfisen! Hann vara hemma drygt en timme sen va de iväg till frösön å chaufföra... tur va de bara en snabbsväng, så de vart inte så hemskans sent i säng ändå!

Ne, ska ta å klä på lillfisen, verkar som han vill gå ut.. har väl upptäckt att solen skiner idag oxå å då är det ju förbjudet att vara inne...

tjingtjing!!

159 avklarade, 121 kvar... de närmar sej...

Hampuz- The One And Only- Älskar

RSS 2.0