sista natten...

1,5 timme kvar tills jag påbörjar mitt sista pass på ett tag... 20-06, snygg avslutning :p Så 06.00 imorgon bitti stämplar jag ut från donken- stortorget- östersund och kommer  inte stämpla in på några månader! Blir långledigt nu... Ska spendera augusti månad me att vila, vila, vila och vila lite till =) Känns ju rätt skönt att ledigheten börjar nu, men ändå sjukt trist... e ju skönt å va ledig några dagar, men efter ett tag börjar jag klättra på väggarna för att det inte finns nå å göra hemma själv på dagarna...

Har hänt den sista veckan då?? Jobb, jobb å liiite mera jobb... sen så har vi lämnat ifrån oss nycklarna till näverede så nu tillhör de stället några andra... känns både bra å trist på samma gång.. finns ju lite nya möjligheter nu!

Ne, ska ta å göra mej iordning för å åka å jobba jag.. lär ju kunna bli lite å göra i natt... Tjohooo!!


Hampuz- The One And Only- Älskar                                    Dennis- Min älskling, nu och för alltid


30 dagar kvar!!! wohoo!!

Trööööött!!!!!

Gooood morgon!! Sjukligt trött idag! Men de e sånt man får räkna me ibland.. va ju på tut-tut me Suss igår, å de va de värt, hon vann 1000pix! Somnade inte så värstans sent igår, vart väl strax före tolv eller nå.. men blev däremot väckt av dennis väckarklocka vid 5 i morse... tack å lov att jag va alldeles för trött för att vakna ordentligt så jag somnade om istället =)
Strax före åtta kom en liten kille å börja knacka mej på axeln för att tala om att nu är de minsann dax å vakna!! Så söt han är när han kryper upp i sängen, lägger sig bredvid å börjar surra för fullt!

Ledig igår... va in till stan me mamma å sen iväg på möte me jobbet... intressant... Ledig idag oxå.. sitter just nu och funderar på vad jag å skruttas ska göra idag.. ja, inte gå utanför dörren än på en stund iaf... skulle helst krypa ner i sängen igen, men de e väl inte ens å tänka på! Kanske ska ta å göra mej en smörgås å ett glas oboý!!

Imorgon e de jobb som gäller, 20-05, blir spännande...stråket börjar imorgon å dessutom är de löning... även att jag har samma pass på lördag!! bäst å passa på å jobba nu dom sista dagarna! Är ju bara nästa vecka kvar sen är de ledighet som gäller... å den lär ju vara i några månader..


Ne, smörgås å oboý va de...

Hampuz- The One And Only- Älskar                                 Dennis- Min älskling, nu och för alltid!


38 dagar kvar... Sinnes vad tiden går fort! Längtar...

jisses va prylar!!!

Har varit i skogen i helgen, å skogen= Näverede... Satan i gatan va prylar!! Tre svängar me släpvagn å dessutom caravell-buss fylld en sväg... ja, jäklar jag förstår då inte vars alla prylar kommer ifrån!! Tack å lov är det inte alls så mycke kvar nu, dock de värsta- pianot... å sen en drös me småplock, men de får Dennis fixa nästa helg när jag ska jobba som en tok =) Sen är det bara städningen kvar och sen så... ja sen blir de nog inte många fler turer dit... så knepigt de kan bli! Så fort de kan gå ibland! Men positivt!! Med detta kommer ju lite nya möjligheter å de känns sjukt bra!

Imorgon är de jobb igen, ska försöka komma in till jobbet så tidigt som möjligt så vi hinner öppna ordentligt, är förvarnad på att moppningen ska göras imorgon! ok när man är förvarnad, inte ok när man inte är förvarnad!

Sinnessjukt trött nu! Tar på krafterna att sortera prylar en hel helg och dessutom bära, bära å bära lite till! Men de e de värt =)

Ska ta å kila ner i tvättstugan å se om det är någon som har börjat tvätta eller om jag kan köra nån maskin så jag åtminstone har rena byxor på jobbet imorgon =)

Grattis grattis till mig =)


Hampuz- The One And Only- Älskar                                 Dennis- Min älskling, nu och för alltid

42 dagar kvar =)

Torsdag- trött å ledig...

Vaknade 05.58 å insåg att Dennis fortfarande inte hade klivit upp, bankade på honom å peka på klockan, då blidde de fart!! Tror han va ute ur lägenheten på max 5 minuter!! Hampuz va väl lite halvvaken men han somnade om å då kunde jag oxå göra de me gott samvete =) Halv åtta blev de nya dax å vakna tiden... helt ok ändå, hade ju kunna behövt klivit upp redan kl 6!!

Idag är jag alltså ledig... solen skiner iaf lite än så länge så det är väl bara till å försöka va ute så mycke som möjligt =) Funderar eventuellt på en sväng till stan å se om de finns nån trevlig människa att prata bort några timmar me =) Men ska börja me att slänga mej i duschen å bli som en människa igen, sen är de ner på kontroll halv 10 som gäller.. men sen är dagen fri att hitta på vad som helst.. vad nu de blir..

I helgen ska jag bara jobba på lördagen mellan 16-20, skrev upp så fint att jag kunde börja tidigare ifall de behövdes, men efter beskedet vi fick i förrgår så känns de väldigt dumt å jobba överhuvudtaget, skulle verkligen behöva den här helgen att åka iväg å börja rensa å fixa å frakta grejor!! Men men, blir väl till å börja me de på söndagen å hoppas på att det inte regnar då! Tror även jag ska vara lite hundvakt till Thunells lilla vovve på söndag =)

Ne, klockan börjar bli mycke, skulle ju hinna duscha innan jag vågar visa mig ute....


Hampuz- The One And Only- Älskar                               Dennis- Min Älskling, nu och för alltid

45 Dagar kvar!! Tiden bara rusar iväg!!

söndag...

Ännu en söndag är här... tack å lov har några timmar av denna ohyggligt dryga dag redan passerat! Söndag är verkligen en av de tråkigaste dagarna av veckan!!! Ledig och hemma själv me lillskrutt och vovven... Dennis jobbar, jobbar å jobbar lite till... Tur de bara är nu i juli som det blir riktigt så här mycke jobb för honom, sen blir de kanske åter till lite mera normala arbetstider igen... Men hellre att han jobbar så mycke nu än i augusti...

Tog å drog mej in till stan igår kväll å hängde på ett trevligt gäng ut på GIII, inte för att de va så mycke drag egentligen där men de va trevligt ändå att komma ut å se nåt annat och inte bara sitta hemma å glo =) Så tack för igår =)

Imorgon är det jobb igen, 8.30-13.00, så inget sånt där mördarpass direkt! Härligt me ett kortpass ibland oxå =) Sen har jag inte många arbetsdagar kvar innan jag går på min ledighet... Va tusan ska man fördriva dagarna me då då?? Får ju spunk av att vara ledig tre dagar och inte ha nå å göra, så va ska jag göra under hela denna ledighet??? Den kommer ju bli några månader... jisses... Måste skaffa mej en överlevnadsplan :p
Augusti lär jag nog överleva.. har en del saker inplanerat då så den månaden lär susa förbi, men sen då?? Äh, de löser sej =) Får ju nå nytt å tänka å fokusera på sen =)

Ne, ska väl försöka ta oss ut å lapa lite friskluft.. får se va vi hittar på för nå spännande... klockan har ju hunnit blivit ganska mycke å som sagt, de e ju Söndag å hur mycke kul finns å göra på en söndag???? INGET!!! Ska nog ta en tur till affären iaf å se om det går handla till nån god middag =)



Hampuz- The One And Only- Älskar                                      Dennis- Min Älskling, nu och för alltid

49 dagar kvar...


working...

Just den här veckan känns det som om jag inte gjort annat än jobbat.. skulle va ledig i Måndags, men så blidde de inte, jobbade 16.30-02... å sen va de bara upp tidigt på tisdagen för då börja jag 8.30.. wohoo!! Som om de inte va nog att börja så tidigt så blev det lite ändringar med min sluttid.... blidde visst så att jag åkte från jobbet ca halv fem, men inte för att åka hem utan för att åka till mcdonalds i sundsvall för å hämta lite varor som behövdes till Östersund... wihaa! Va tillbaka i stan halv tio ungefär... jobbade igår och har jobbat idag.... Nu väntar tre lediga dagar!!! Ska bli sjukt härligt!! Synd bara att jag aldrig vet vad jag ska hitta på när jag är ledig...

Ne, orka skriva... ska smaska i mig mackan å sätta mej i sängen å glo på film iställe =)

Hampuz- The One And Only- Älskar                          Dennis- Min älskling, nu och för alltid

52 dagar kvar...


eeeeh.... rubriktorka...

Sol, sommar, värme å ledig till 16.00 idag, kunde de bli bättre?? Ne, va på stan först me pojkarna mina och så tog vi oss en sväng upp till Barnens Hus å kika lite oxå... Är sjukt lur på en ny vagn åt Hampuz... Får väl se till hösten hur behovet ser ut.. Efter en eller flera rundor inne på Barnens Hus bar de återigen av ner på stan, men endast för att dumpa av mej vid jobbet... Hade ett riktigt soft pass idag, 16-20 =) Fast trots så få timmar så hann de hända rätt mycke... Vi fick in en rätt stor beställning runt sex tiden... 18 bigmac +menyer, 2 QP +menyer.. jajjemen, tro mig när jag skriver att köket arbetade sjukt fort!! Tog inte alls lång tid att få ut allt!! Sjukt bra gjort!! Sen som om inte de va nog så kom dom upp en liten stund senare och skulle ha lite mera, nån flurry, 16 extra mellan pommes å sen till sist 11 glass (cones) Helt sinnes!! Men kul när de blir sånt där oxå!! Fritöserna och grillarna gick på riktigt högvarv några minuter :p

Så nu är jag äntligen hemma igen efter mitt ohyggligt långa pass... hade faktiskt varit kul å jobba natten inatt, fått jobba sista passet me fröken Fräki innan hon försvinner för ett tag, för om jag inte minns helt fel så va de typ sista passet för henne nu (du får rätta mej om jag har fel)... själv har jag ingen aning om när hon kommer tilbaka, men jag lär ju va borta då eftersom jag bara jobbar till senast 2:a Augusti, sen går jag på låååång semester eller va man nu ska kalla de för :p

Ne, tror jag ska ta å slänga mej i duschen, kanske ta en korvmacka eller helt enkelt bara duscha och sen bossa ner mej i sängen framför tv:n med en stor skål me jordgubbar å gräddfil =) Ser nog snart ut som en jordgubbe :p Men va spelar de för roll?? Äter ju hellre jordgubbar än nå jäkla vitaminer för att hålla blod och järn-värde ok, godare me jordgubbar :p

Mwepp, slut me info för denna gång...


Hampuz- The One And Only- Älskar                                             Dennis- Min älskling, nu och för alltid!

57 dagar kvar...

sol, sommar å värme!!!

Äntligen är det sommar, eller de har de ju varit ett tag nu, men känns bra att de håller i sig =) Underbart me sol!!! Kan ju dock få vara liiiite mulet under tiden man jobbar så det är lite svalare inne på jobbet.. känns som en bastu där inne!! Minst hälften av folket som kommer in säger "oj, va varmt ni har de" Nee, de e inte varmt, de e nästintill olidligt hett!!!!

Va ledig igår å skulle ha vart de idag oxå... fast hoppade in extra mellan 12-15... e ju liiite mer folk än vanligt nu när de e storsjöcupen.. Men kul när de e mycke folk, tiden går fort och de rullar på bra =) Under tiden jag jobbade va Hampuz me momma på stan å levde rövare =)

Ledig imorgon oxå.. kanske.. får väl se om man får ett sånt där uppiggande samtal imorgon bitti oxå å de slutar med jobb.. det lär ju märkas.. Blir det inte jobb blir det nog en tur till pappsen i trångsviken och spana in hur bruna dom blivit efter vistelsen i Spanien...

Har nyss kommit hem... det börjar bli svalare, snart kanske man kan lägga sej i sängen utan att flyta bort... skulle va trevligt att somna i tid en kväll iaf... så sjukt svårt å sova när de e så här varmt... borde kanske se till så takfläkten kommer upp.... hmmm, kan vara något att fundera på =)

Ne, ska se om jag kan hitta nå å stoppa i magen.. blir inte mycke äta på dagarna när de e så här varmt och de känns på kvällskvisten.. börjar kurra rätt rejält... japp, något i magen måste de bli nu!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                                        Dennis- Min älskling, nu och för alltid

60 dagar kvar...

RSS 2.0