Ledningsgruppen...

Onsdag idag då... Började nio i morse, inte alls nå tidigt, kändes nästan som sovmorgon.. Hade dock önskat att jag hade fått tagit mej en dusch men icke, finns inge varmvatten, avstängt tisdag förmiddag- onsdag eftermiddag... *suck* 

Fått ännu mera information idag.. Och sen började vi på med körkortsteori, alltså, börja om med B-teori på datorn IGEN! Aja, de gick ju rätt bra iaf.. men vi måste ha 68 av 70 för att bli godkända, så är de då inte på vanliga trafikskolor... Första försöket gick inte alls bra, tänker nog inte ens erkänna hur dåligt, men andra fick jag 69/70, så de va ju rätt ok... Sen på fas B då, första försöket gick mindre bra, andra försöker 68/70, japp, två gröna pluttar!! wohoo!!
På eftermiddagen kom ledningsgruppen och skulle träffa oss, ledningsgruppen är alltså folk från branchen, folk som själva äger trafikskolor, folk från Sveriges Trafikskolors Riksförbund m.fl.. Men oturligt nog fick vi bara träffa en representant, den andra fick skynda hem för å hämta barn på dagis, en hade varit me om någon olycka (mådde efter omständigheterna bra) och dom andra kunde inte komma pga olika orsaker.. Men va trevligt ändå att få höra lite...
Middag på Vännäs Hotell, skolan bjöd oss alla på mat, inkl våra lärare och den ensamma representanten från ledningsgruppen, som för övrigt va från Sundsvall! Entrecoté med nå potatis, rödvinssky och nå annan sås va de till middagen, rätt gott faktiskt, efter att man fått skicka tillbaka köttbiten in i köket för att få den dödad :P Ja, jag å blodigt kött går ju liksom inte ihop så bra :S
Nu är jag iaf tillbaka till min lilla skokartong, ska väl sitta av lite tid här vid datorn men tror att det blir en tidig kväll.. Ska vilket fall som helst duscha!!! Varmvattnet är tillbaka :D
Sammanfattning då.. Bra dag, trevlig eftermiddag och kväll, börjar väl lätta upp lite i gruppen så fler och fler börjar prata med varandra, känns som de kommer bli bra de här!
Over And Out!

Vännäs, ja det är här jag är!

Ska se om jag kan göra ett försök att hålla min trogna läsare Bella uppdaterad om mitt liv här i Vännäs via den här bloggen...
I söndags satt jag mej då alltså i bilen och började rulla uppöver i landet, hamnade tillsist i Vännäs.. lite diskussion med gps:en om vart jag skulle... trotsade den och körde min egen väg och kom till sist fram till Vännäs Läger där jag just nu då har bosatt mig för två veckor framöver..
Igår Måndag va första dagen, upprop... Nya människor, folk jag aldrig sett förut! En tjej från Östersund oxå, konstigt att man inte sett henne, stan är ju inte sååå hemskt stor ändå.. Men men, det är lika skrämmande som spännande och träffa nytt folk! Gick iaf bra, överlevde dagen trots att jag började med att irra runt och leta ingången på skolan (som jag inte trodde skulle vara så stor som den är) Hittade receptionen och dom människor jag letade efter...
Lägerhyddan, ett hus här på lägret hittade jag oxå in i och när alla dessa gymnasieelever som går någon form av fordonslinje hade åkt därifrån, ja åkt, dom fraktas alltså med buss till och från matserveringen för det är så stort område skolan har så det blir rätt långt att gå... ja, men när dom hade åkt då vågade jag mig in och hittade någon som jobba där, lyckades få lite hjälp med hur jag skulle göra för att få äta lunch och sen fick jag äntligen lite mat i magen =)
Efter lunchen då, 13.00 va de dags för upprop... och sen vid 16 va dagen färdig.. Återvände till mitt lilla rum här i huset som förövrigt heter Sjukstugan.. Höll mig inne på rummet och tog det bara lugnt, njöt av lugnet faktiskt.. Va ner på Ica en sväng å shoppade något ätbart... En helt ok dag va de helt enkelt!
Idag tisdag... Vi har haft lite "större" presentation om oss själva inför allihopa, dock är vi bara 11 stycken och 5 lärare men ändå, många nya ansikten att prata inför... kuuusligt!! Men de gick bra de oxå! Sen har vi fått ännu mera information om utbildningen, upplägget, distansdelen, ja, undra just va mer vi fått information om... MASSOR !! Kommer inte ihåg allt, men de kommer nog tillbaka så småningom.. och allt dom har pratat om är ju saker som vi ska göra, så förr eller senare är vi på just den punkten som dom pratade om idag =)
Jo, men det har varit en helt ok dag idag oxå! Jo men just ja! Vi fick göra en liten gruppövning, haha, sjukt kul! Indelade i grupper om 4 eller 5 personer, fick några papper och skulle ha penna med oss... Sen skulle vi alltså sitta och titta på en persons ansikte, rita ett porträtt av den personen med fel hand och utan att titta på papperet under tiden vi målade, ja alltså stirra på en främmande person och måla av den, sjukt skoj! Ja, vad skulle vi lära oss av de då?? Jo, att alla är nybörjare någon gång!
Nu sitter jag inne på mitt lilla rum.. Va ner på ica tidigare och köpte en sallad, riktigt go va den! Och nu sitter jag här och gruvar mej lite för att börja läsa körkortsboken igen... IGEN!! Har seriöst tappat räkningen på hur många gånger jag gått igenom den, ja självklart inte sida för sida uppifrån å ner men ändå... aja, lär ju inte va sista gången man bläddrar i den heller.. Men me tanke på alla andra "trevliga" böcker vi fick me oss igår så är kanske inte körkortsboken den värsta... Ne, den borde man väl egentligen kunna nu? Haha! Kul skämt!
Btw så har vi ingen varmvatten här nu, de stängde dom av i morse och de kommer inte tillbaka förrän imorgon eftermiddag.. mmm yummi va gott man kommer lukta :p Aja, sånt som händer!
Såå.. hur länge blir jag nu här då?? Jo, två veckor, alltså nästa fredag får jag åka hem! Men inte hem för nån semester inte, har nog bra mycke å göra då oxå för å hinna me tempot! Men jag får iallafall åka hem till mina underbara skruttar! Saknar dom! E som konstigt, när man är där me dom så tycker man mest de kan va skönt å komma ifrån en stund, men när man inte är där och inte "kan" träffa dom varje dag ja då saknar man dom som tusan!! Men ibland kan väl saknad vara bra har jag fått för mej... Älskar och saknar dom <3 Mina gofisar!!
Aja, ha de så bra, så ska jag försöka skriva här varje dag, eller iaf varannan :P
Å för er som inte vet vad jag gör här uppe, jag går Trafiklärarutbildningen på Liljaskolan i Vännäs!  :D
Over And Out!

RSS 2.0