enbart...

... för att min enda trogna läsare Bella ska få nån rad å läsa så va jag tvungen å skriva en rad eller två!
Poliser å brandkår på besök i området idag, tydligen nån brand i nå sopkärl i soprummet... MOGET!! av den som satte igång detta..  NOT!!!! Måste ju finnas något annat man kan roa sej me... sär skrivning till ex em pel... haha!!
För att faktiskt nämna något viktigt jag gjort så agerade jag hundambulans igår, Tyson (Lina å Niklas vovve) mådde inte bra, kräktes som tusan å misstanken om att han tuggat i sig en synål fanns och var väldigt stark... skyndade ner till Gällö å skjutsa dom till djursjukhuset.. Idag följde jag med Lina och hämtade hem världens yraste och till synes hjälplösaste vovve.. Han hade tuggat i sig en synål, men en operation senare så var den ute... huffa så bedrövad han såg ut idag!
Imorgon ska jag till Bussgods och hoppas på att chifen där har lyckats skrivit ihop ett tjänstgöringsintyg som jag kan skicka me i min ansökan... ja, imorgon lägger jag ansökan om framtiden i den stora gula brevlådan och hoppas att de kommer fram i tid (alltså att det inte fastnar i nån sortering i Ånge :P )
Nu sover Kajza, vilket hon för de mesta gör den här tiden på dygnet... Hampuz duschar å ska strax få hoppa i säng han me... Imorgon ska vi INTE försova oss.. Ska ju ha första lektionen i företagsekonomi imorgon.. blir spännande!
Take Care out there!!
Over And Out!

RSS 2.0