Fääääärdig!!!!

Äntligen klar me urstädningen av den andra lägenheten!! Lämnade in nycklarna tidigare idag! Känns hur skönt som helst å va klar me den å kunna fokusera på att få finfint i nya hemmet =) Det har faktiskt minskat på kartongerna i eftermiddag! Dennis bar ner  massa saker till förrådet å så har vi lyckats packa upp lite mera! Ser ju iaf ut som ett hem nu! Gardiner sitter ju till å me uppe =)

Lyckades efter lite övertalning få lillskruttas att somna i sin egen säng ikväll =) Först va de väldiga protester men efter lite lugn konversation i soffan så gick han me på å gå å lägga sej!! Jag lyckades!!! *stolt*

Imorgon e de torsdag igen, fasen va veckorna går fort! Lillgumman blir 5 veckor imorgon :o jisses!!! Veckorna rusar verkligen iväg!! torsdag ja, sista dagisdagen för den här veckan... sen är de ledigt tills på tisdag..

Lördag ska jag jobba =) Fan va naaajz de ska bli, hoppas de e massa roligt folk som jobbar oxå! 17-23.30 då är jag på donken å irrar omkring som den yra höna jag är :p


Ne fan, kiddos ligger å sover, i sina EGNA sängar, kanske bäst man tar å kryper ner själv oxå? jo, så får de bli!

Tjing tjing!!


Hampuz & Kajza- Mina underbara små älsklingar!!         Dennis- Min älskling, nu och för alltid

Flyttning!!!

Skulle ju få byta lägenhet 1:a oktober, men hade sån jäkla tur så vi fick nycklarna redan i onsdags å började flytta redan på eftermiddagen/kvällen då!! Nu är nästan allt borta från gamla lägenheten, vi har hämtat lite saker från Nälden där vi har haft allt stående!! Nu har vi en soffa att sitta i!!! Sååå underbart!!! Det jag har saknat mest under tiden vi bott i lilla lägenheten är möjligheten att sätta sej i soffan!

Nu saknas de lite gardiner!! Tror nog att jag å Suss drar till svenstavik å Dollar Store idag å inhandlar lite bra å ha saker =) Typ panelvagnar å nå enfärgade panelgardiner som passar me dom mönstrade jag har... Stolsdynor är oxå något som behövs!! Ja, vi får se vad som finns å va som passar =)

Har iaf varit en heeelt ok natt i natt!! Kajza somnade ordentligt vid halv tolv ungefär å vaknade inte förrän halv fem! Å då när jag tittar i Hampuz säng ser jag att han är borta! :o  Han hade visst vaknat, klivit upp å gått å lagt sej på soffan å sov så sött där istället :p lilla gofisen!! Kajza åt iaf, somnade om och sen vaknade Hampuz halv åtta ungefär å ville ha lite välling, efter vällingen somnade han om innan han nuddade kudden tror jag, å så fick jag fortsätta sova till ca halv tio :) Ja, en heelt duglig natt :)

Nu tjatar Hampuz på mej, så de e dax jag lyfter på röven å springer iväg... Kajza ligger å sover så sött i babysittern =)


Tjing tjing!!!


Hampuz & Kajza- Mina små älsklingar!!                Dennis- Min älskling, nu och för alltid!!


Friska luften!

Efter en väldigt seg start på dagen så lyckades vi ta oss ut i friska luften, även att vi va ute i typ 3 timmar å bara strosa omkring, eller ja, en halvtimme satt vi å passa solning, men annars har vi varit ute hela tiden!! Nu är vi åter hemma igen.. Kajza har just ätit och släppt ut maten bakvägen...

Helgen har varit sjukligt lugn.. inte gjort nånting faktiskt... eller jo, va ju till Nybodarna igår för å gratta Dennis mamma som fyller år idag... Smörgåstårta bjöds de på där =)

Nu sitter jag bara å väntar på att Dennis ska komma hem... Hoppas det blir snart så man kan göra nån middag... börjar bli lite hungrig...

Vill göra om min blogg... har hittat en sida där de står jätte mycke hur man kan göra och hur man ska göra, men de e just de att få tummen ur å faktiskt göra de, inte bara läsa hur man ska göra...

Ne, plikten kallar.. har en som står å tjatar om trakoooor å en liten mindre som ligger i babysittern men inte verkar helt nöjd.. Ska nog ta å plocka upp henne å sätta mej å gosa en stund, de brukar vara bra =)

Tjingtjing!!


Hampuz & Kajza- Min små älsklingar!!            Dennis- Min älskling, nu och för alltid!!


Älgjakt...

Älgjakten har börjat och jag är ensam hemma me en vilde å en liten dam som för tillfället verkar riktigt nöjd me livet och ligger å sover så sött! Den förstnämde har oxå somnat nu... hoppas han sover hela natten!!

I lördags åkte alltså Dennis till Nybodarna för att spendera en vecka där och i skogen å kika efter älg.. har hittills inte skjutit nån... men än är de några dagar kvar..

Har haft en riktigt trevlig start på veckan trots att jag varit själv på kvällarna å försöka göra två små nöjda, har gått riktigt bra!! Dagarna har jag inte varit så ensam ändå, igår va Suss här hela dagen, vi va ut så Hampuz fick leka i parken å så va vi bara ute å strosa på för att få lite friskluft!!

Idag när jag stod och diska så prata jag me Dennis i telefon å helt plötsligt hörde jag dörren öppnades och så hörde jag de han sa två gånger, en gång i telefon och en gång i hallen hemma!!! Härligt å få hem honom, om så bara för nå timmar! Han åkte igen vid åtta ikväll...

Imorgon ska jag, Hampuz å Kajza in till stan å träffa Sandra, Stefan å Ottilia!! Måste även passa på å köpa nya fingervantar åt Hampuz eftersom den ena har försvunnit och inte vill komma fram oavsett hur mycke jag ropar och lockar på den :p Även att han endast hade hunnit använda dom EN gång sen jag köpte dom... Men men, köper jag nya imorgon så kommer den garanterat fram! Efter vi har varit i stan så åker vi ner till Nybodarna och spenderar natten där! Ska bli härligt å komma hemifrån en liten sväng å sen är de inte så många dagar kvar tills Dennis kommer hem igen från jakten! På söndag kommer han äntligen hem igen!!!

Inte hänt så mycke intressant å skriva om... e mest hemma å gosar me mina små kottar =)

Jo förresten, vi har fått en annan lägenhet, så det är nog inte allt för länge kvar tills vi flyttar till lite större =) Ska bli huuur skönt som helst å Hampuz kommer få eget rum!! Längtar!! Lägger husletandet på hyllan ett tag framöver och flyttar till en större lägenhet å bor så ett tag till tills vi verkligen vet vad de är vi letar efter...

Ne, nu har lillsnuttan precis ätit kvällsmat å Hampuz sover.. innebär alltså att jag ska vänta en liten stund, byta en blöja och sen hoppas på att den minsta vill somna och sova några timmar tills det är dax för mat igen... Så om en liiiten liiiten stund ska jag krypa ner i sängen!!! Galet trött!!!

Tjing tjing!!! På återseende!!

Hampuz & Kajza- Mina små älsklingar, dom bästa i världen!!!   Dennis- Min älskling, nu och för alltid!

090910

Idag blir lillskruttan 2 veckor! Tusan va tiden går fort!! Imorgon är alltså sista dagen på Dennis ledighet å sen får jag allt klara mig själv på dagarna.. jisses, hur ska detta sluta?! Me sovmornar om man tittar på hur de blev idag iaf... Hampuz skulle va på dagis 9, men så blev de inte, ist vaknade jag klockan 9 när mamma ringde å väckte mig... äh, sånt som händer! Men frågan är hur tusan de kan hända när man har en pytte liten å en 2års skrutt hemma?!?! Ja, dom sov väl gott dom oxå!

Nu e jag ensam vaken, Dennis ligger å trynar kudde bredvid minstingen i familjen å Nero ligger i sin säng å sover han me...

Om en timme ungefär ska jag va nere på bvc å väga våran lilla tjej, blir spännande att se hur mycke de lilla matvraket gått upp sen förra torsdagen! Sen direkt efter de så ska jag åka till momma å sälja lite ljuslykta å ljus! Ha, en beställning om år till Partylite, man kanske inte e så aktiv försäljare då:p Men några kronor extra till mig blir de ju iaf =)

Ne nu låter de i mitten av sängen, kanske dax å gå å fixa lite välling å göra lillstumpan iordning för en tur ner på byn! Blir förresten i bilen så vi kan åka på en gång sen! Har ju fått tillbaka min bil efter pappas å Dennis fixande, så nu e de inge problems längre =)

Tjing tjing!!


Älskar mina underbara småttingar!!!                                 Dennis- Min älskling, nu och för alltid!


Lycka!

Lyckan är total, har två underbara barn, en liten skruttas som busar, bråkar, jävlas å är sååå underbart gosig!! Sen en liten tjej som är så otroligt söt å mysig! Gör inte så mycke väsen av sig förutom när hon blir hungrig eller har en rap på tvären :p Gullungar!! Sen har jag även en "karl" i mitt liv som jag älskar minst lika mycke som mina underbara kids!!

En annan lycka är att vi idag va på stan och gick igenom Domus för å kika vilka butiker som ska öppnas där å till MIN lycka står de CUBUS på en av rutorna till en blivande butik :D Yeeey!! De innebär att man inte behöver åka till Sundsvall längre för å kika på finfina barnkläder på CUBUS =)

Mindre lycka; även de när vi va på stan, Dennis fanns sej ett par nya jeans å en ny pall-ryggsäck till jakten... ja, shopping till honom, å va fick jag shoppa då?? Jo, välling å blöjor på coop, jippi va roligt! :p haha!!!







Underbaraste!!


Hampuz och lillgumman- underbaraste i världen!          Dennis, min älskling nu och för alltid!!


RSS 2.0