yeeey!! Back home!

Jaha, då va jag hemma igen! I söndags gick tåget ner till stockholm, va där tills i fredags! Sjukt kul och lärorikt har de varit! Även lärt känna massa nytt folk!! Minnesvärd vecka! Flyget hem i fredags va försenat.. sjukt jävla drygt, men efter mycke om och men så kom jag äntligen hem! Hem å fixa lite och sen in till stan igen till Jenny.. spenderat helgen där, eller i lördags jobba jag 20-05 :) Sov alldeles för länge idag, men va gör väl de?? förmodligen jävligt mycke eftersom jag inte är ett proffs på att vända tillbaka dygnet... skiiit!! Men men... Bit ihop eller bryt ihop- Jag biter ihop!!

För övrigt så känns allt riktigt bra nu faktiskt... Har dock saknat mina skruttungar nå djävulskt mycke veckan som gått!! Men nu är jag hemma med dom igen!! Go´ fisarna!!

Man tror inte att så mycke kan hända på en vecka, men när jag tittar på Kajza så ser jag verkligen hur mycke som faktiskt kan hända på en ynka vecka!! Nu har hon inga som helst problem att sitta på golvet och leka alldeles själv! Hampuz han pratar på som jag vet inte vad! bara maler som en kvarn hela tiden!

Börjar dock känna lite stress nu.. en månad kvar och har INGEN jävla aning om vart jag ska flytta??!?! Men de löser väl sej de me antar jag... så småningom...

Skulle försökt lägga över lite bilder från telefon till datorn oxå å få upp nån här... har varit klent me de på sista tiden.. eller har väl vare klent me de mesta på sista tiden :p  Har väl haft annat för mej antar jag!

Nee.. börjar väl bli dax för en dusch och sen sängen.. ska upp tidigt imorgon, läkarbesök me Kajza på Hud för å kolla upp eksemen hon har eller vad det nu är... hoppas på att få lite klarhet i de imorgon!



Hampuz & Kajza- Trollungarna mina! Älskar


Over and Out!! Puss å Hej =)


återupplivningsförsök.. igen...

Antingen har jag ett väldigt tråkigt liv eller så händer det alldeles för mycke för att jag ska ha tid å skriva... hmm.. vilket stämmer bäst?? Tror faktiskt på de sista just nu! Har just för tillfället lite för mycke å göra för mitt eget bästa!

Har börjat jobba lite mera- varannan vecka =) Härligt härligt! Å om jag inte varit hemma me Hampuz å Kajza eller jobbat så har jag varit i stan hos Jenny me henne å Tobbe! Sjukt roliga veckor de varit på slutet!!

Söker lägenhet som en tok!! Nu SKA jag bort från Krokom! Vill inte bo kvar här längre... bott här för länge nu... drygt en månad kvar på kontraktet på den här lägenheten, så en annan lägenhet skulle inte vara helt fel just nu! Börjar kännas som att det inte är allt för lång tid kvar nu..

va händer mera då?? Jo, på söndag åker jag till stockholm, ska på kurs genom jobbet :) Ska bli sjuuuukt kul!! Så nu består alla lediga sekunder av att läsa, läsa, läsa!! Blir nog bra de här å när de e klart! Allt går bara man vill, å de här vill jag :)

Va har jag mer gjort då?? Hunnit me nåt krogbesök :) I lördags va vi ut, sjuuuukt kul!! Inga skador den här gången :p En kväll jag sent kommer glömma!! Tack alla för den kvällen!!

Igår åkte Hampuz skidor för första gången :) Enligt dagispersonalen hade han varit jätte duktig och envis!  Så det blir väl till å införskaffa ett par skidor till honom tills nästa vinter :) MEN, nu tänker inte jag tänka på nästa vinter, sitter ju och hoppas och längtar på att den här vintern ska ta slut! Vill ha sommar nu!!! Vill vill vill!!!

Kajza då.. hon växer så de knakar! Lillgumman!! Sitter själv, har iofs gjort ett tag nu... Hon e så go!! Å nu e hon vaken, så de e väl bäst man pallrar sej dit och hämtar henne innan de blir ett fasligt oliv och rutorna spricker :P

Har nog inte så mycke mer å skriva för den här gången.. eller har väl mycke jag skulle vilja skriva men kan inte.. får bli en annan gång...


Hampuz & Kajza- Trollungarna mina! Älskar!!


RSS 2.0