jahopp...

ok, de här e illa, nu har jag försökt skriva en första rad fyra gånger men suddat bort allt och börja på nå nytt... borde kanske ge upp å gå å lägg mej istället??

Va på bvc me kiddos igår, Kajza växer som hon ska, 4980gram å 56,5cm, stooor tjej nu =) dessutom så blev hon faktiskt 2 månader igår oxå =) Hampuz blev ordinerad att smörjas me hydrokortisonsalva... får väl se om de hjälper, hoppas hoppas!!!

Va ju för fasen på krogen i lördags!! Skit skoj =) Tror bestämt att ja träffa en hel del folk jag känner :p Aja, vilket fall som helst så va de kul!
Trots att jag va ut i lördags så sitter jag nu å deppar lite över helgen som kommer... har sett fram emot lördagen bra länge å trott att de skulle gå lösa på något sätt, men verkar inte så... ville ju verkligen iväg på kalajset!!! Inte precis så de e nå sånt kalas en gång i månaden eller nå sånt, ne de e en gång i livet!! fan, fan, fan! Men men, de e bara å bita i de sura äpplet, sitta hemma ensam me kiddos å hoppas på att Dennis har kul på älgjakten... Ja, just ja, skulle ju på loppis me momma på söndag oxå å hoppas på att bli av me lite skit ur förrådet, men även de må jag ju skippa... skit helg!!! Å för att helgen ska bli ännu bättre än va de redan verkar ska bli så lär väl ryggjäveln säcka ihop riktigt ordentligt! Är på god väg, men än står jag på benen.. stundvis iaf...

Ne, fan nu skiter jag i de här... nästa helg blir bättre, då ska jag jobba!!! härligt härligt!!!


Tjing, tjing!!!

Hampuz & Kajza- mina underbara små älsklingar!!      Dennis- Min älskling, nu och för alltid!


varför??

Varför e livet så orättvist?? Unga människor ska INTE dö!!!! Ännu en gammal klasskompis som inte finns längre, så jävla tragiskt!!! Varför??


Idag tog vi oss upp i tid iaf, lämnade Hampuz på dagis å nu sitter jag å degar framför datorn... Borde egentligen städa, ta rätt på tvätten, köra en ny maskin å hänga de, diska.. men icke, istället fastar man här... oxå tragiskt, fast på ett väldigt lindrigt sätt...

Igår lämnade jag Hampuz hemma me Dennis för ordentlig tillfriskning å tog me mej Kajza å Suss till stan, hade i uppgift att hitta mössa, tjockare strumpor och långkalsonger till Hampuz, och så skulle jag hämta ut korten som jag lämna in för framkallning FÖRRA lördagen... Kom hem me kort, strumpor å mössa... långkalsonger får bli nästa sväng till stan, han har ju iaf överdragsbyxor så han inte fryser :)

Ne, ska förflytta mej till soffan tror jag å stirra på allt som ligger å dräller överallt å fundera på när jag faktiskt ska orka ta tag i de...

Tjing tjing!!

Hampuz & Kajza- Mina underbara små älsklingar!!                   Dennis- Min älskling, nu och för alltid!


Magsjuka?? :/

Jaha, så va de dax för en liten snabb uppdatering om vad som händer på dagarna... Senaste tiden har vi nog inte gjort allt för mycke... Hampuz har varit på dagis å jag å Kajza har lega hemma å slöa :p

Jobbade faktiskt i onsdags, stängning... trevligt trevligt.. Sen så jobba jag i fredags natt oxå, synd bara de va så klent me folk... slutade 3 på natten.. Å tro int´på fan att jag blev stoppad av polisen på vägen hem sen!! Halv fyra på morgon stoppar dom en stackars mej som e på väg hem!! Först låg dom bakom ett bra tag å sen så jävlar blinka dom me alla jävla lampor i alla möjliga färger så då va de väl bara å stanna... Kolla körkort å så fick jag blåsa,- konstaterades att jag va nykter!! Jaha, som att jag inte redan visste de då?!?! :o

Fick sova ungefär 3,5 timme innan de va dax å kliva upp för å åka på nån höstmarknad... gick förjäkla dåligt där, ohyggligt lite folk som resulterade i väääldigt dålig försäljning... Hoppas på nån bättre försäljning nån annan gång!
Idag har vi varit till Nälden och börjat flytta upp alla saker vi har där upp på vinden i garaget.. drygt som fan, men något som måste göras eftersom de tydligen skulle in en husbil där våra jävla överblivna möbler å allt annat skit står... Blev iaf bjuden på middag hos pappsen när vi kom dit sen =) Mumma =) 

Hampuz mår inte speciellt bra verkar de som.. både igår och idag alldeles efter han ätit så har allt kommit upp igen... vill som inte tro att de e magsjuka, men nu när han fortsätter kräkas när han får i sej nåt så är de väl bara att konstatera att det nog är den där förbaskade magsjukan som angripit honom :(  Nu ligger han på soffan å sover.. får väl se hur länge han får sova innan/om de börjar igen..

Mwepp, kanske lägga sej på soffan å vila en stund... känns som de kan bli en lång natt i natt....

Ja, nu vet ni va jag har gjort :p

Tjing tjing!


Hampuz & Kajza- Mina underbara små älsklingar!!             Dennis- Min älskling, nu och för alltid!


typ...

Ja, en sån rolig rubrik blev de idag...

Länge sen sist nu... har liksom inte nå intressant å skriva egentligen å så fungerar ju internet såååå bra så man verkligen känner att man orkar sätta sej å skriva... skit-internet!!! Måste verkligen skaffa en riktig uppkopplig å kasta allt vad heter mobiltbredband åt helvete!! Typ...

Såå, vad har hänt sista tiden då?? Nja, inte allt för mycke.. varit hemma, ut på nån tur till stan, varit hemma lite till å så jobbade jag ju faktiskt i lördags! Kul som fan å jobba lite å inte bara va hemma på kvällarna!

Kajza växer så de knakar, va på bvc igår å vägde/mätte, 54cm lång å 4410gram! En riktig liten knubbis börjar hon bli :p 6 veckor idag, alltså gått upp 1200gram på 6 veckor! Om en annan skulle göra de skulle man ju gräva ner sej :p

Va till veterinären me Nero idag pga att han har varit slö, hängig och dessutom har fått nå utslag på magen och armbågen som verkar klia... vi fick i uppdrag att tvätta honom me de ohyggligt billiga schampot jag glatt fick me mej hem (dock inte "for free").. Han ska alltså badas två gånger i veckan i 6 :o veckor!!! jisses, blir intressant de här!! Ne, men blir nog bra, hoppas utslagen försvinner å de slutar klia... har ingen jätte lust att behöva åka tillbaka dit och starta nån jädrans utredning om va de kan va han har fått, typ nå jäkla hudsjukdom eller nå liknande... Ne han ska vara frisk å kry!!

Tänkte försöka lägga upp nån bild, men hinner inte, är någon som talar om på sitt egna språk att jag ska lyfta på röver å hämta henne å byta blöja... så de e väl bäst jag lyder =)

För övrigt så längtar jag tills på lördag för då kommer Bella =) Om du läser detta Bella så glöm inte kameran, du ska få agera fotograf, för du får alltid till så bra bilder =)

Tjing tjing!!


Hampuz & Kajza- Mina små underbara älsklingar!!          Dennis- Min älskling, nu och för alltid!!


RSS 2.0