jaarå

Igår va jag ledig =) Tjohooo!!! Va in till stan på eftermiddagen och lyckades hitta ett regnställ åt Hampuz, som faktiskt bara kostade 149:-!! Helt otroligt!! Va å kika lite på IXO, men nee, inge spännande där förutom att Hampuz verkligen började gå själv utan att man höll i honom! Bara han fick hålla i nyckelknippan så gick de jätte bra!!! Så stolt över min lilla fisunge!! Sen va vi bort på Rusta en sväng... köpte mej ännu en fleecefilt så nu ska Hampuz få den ena... sen in på coop en sväng... Skjutsa bort Dennis å Hampuz till Lungvik så dom kunde åka till Krokom å hämta Nero å prylar för att sen bege sej till Näverede... Jag själv åkte bort till Martin som håller på att flytta... När de han skulle ha me sej igår va packat i  bilen så bar de av till Frösön.. haha, ja de blev en hel del skratt igår!! kan ju lova att det går inte ha tråkigt när man lyssnar på Martin å hans pappa!! Haha...

Åkte hem nångång efter nio tror jag... hamnade här vid datorn och sorterade faktiskt massa bilder så jag nångång ska  kunna hitta dom lite lättare... lite jobbigt när man har miljoner mappar och allt bara är ett enda stort KAOS!! Men nu blev de riktigt bra faktiskt.... Är bara de tråkigaste kvar nu.. kolla igenom gamla mappar och radera de bilder som de råkar va dubletter av.. eller ännu fler av varje :S

Nee... ska ta å göra mej iordning å åka å jobba jag... 10-19 idag... blir ju spännande de oxå... Sen blir det nog bara hem till soffan å tv:n! Härligt!!

Martin- Kärleken

Hampuz- The One And Only- Älskar

spruta :/

Igår  va de ett-års kontroll på Hampuz, och enligt läkaren såg han prima ut!! Allt lät och såg så bra ut så!! Skönt att höra! Sen så va de ju dax för de hemska vaccinet... uffa va ledsen han blev, men de gick över efter bara en liten stund... Å sen hade han den oturen att efter han fått på sej alla kläderna å va på väg ut så frågade jag om han behövde nå annat vaccin eftersom vi ska åka utomlands.. å efter lite överläggande mellan läkare och sköterskor så blev de en spruta till... i armen den här gången.. (den första fick han i benet) men han sa ingenting!! Inte en enda tår!!! Så duktig kille jag har!!!

Efter läkarbesök åkte vi till stan, följde me Dennis å besikta bilen.. den gick igenom! Nemas problemas!! Sen va vi ner på stan å skulle försöka hitta ett regnställ åt Hampuz, eller prio ett va ett par galonbyxor, men icke!! Finns inte att få tag på någonstan åt den här lilla killlen.. iaf inte om man inte har lust att betala 300:- för endast ett par byxor!! :O Helt sjukt!!

Efter de va vi på tacobaren å åt.. mumms :) Iväg å handla lite på coop.. å sen hämta vi upp Martin som kommit tillbaka från fjällvandringen =) Som jag har längtat efter honom!! Så igårkväll blev de film, popcorn å mys i soffan :) mmmm :)

Ska jobba sen.. 15.30-00.30.. blir nog ganska kul de! Såg att de e roliga personer som jobbar iaf =)

nee... ska ta å kolla va min lilla busunge håller på me... sen blir de nog soffa å tv en stund =)

Martin- Kärleken

Hampuz- The One And Only- Älskar

söndag igen....

.. ja dessa dagar kommer liksom alla andra dagar varje vecka... men söndagar e i min värld oftast mycke tråkigare än dom andra... varför e de så?? Finns dessutom inge vettigt att titta på på tv:n heller... Hampuz sover, jag har hämtat den sista tvätten.. å så hamna jag här... ska skriva de här sen blir de duschen å sen sängen.. börjar 10.30 imorgon... 

Jobbade igår... natt. började 22 å slutade 04.30... hamnade i kök.. va riktigt skoj faktiskt =) å vilken stjärna man e i kök.. eller kanske inte då! men men, allt går bara man vill =) Å vill man inte så går de på nå sätt ändå! Man får inte va så kinkig!! Va ju kul folk som jobba iaf =) Jag, Martin, Erik, Emma Zakariasson, Malin, Jacques (stavning tack!) å Nathalie! De va mest bara asgarv å sjukt hela kvällen och natten!! Så jävla härligt när de e sånt gäng som jobbar!! 

När arbetspasset väl va över så kom ju den bästa delen av allt; gå hem till martin å kramas!!! Helt underbar person att kramas me!! Får verkligen inte nog av hans kramar å pussar!!! 

Stuga bokad till Vemdalen nu! Ska bli hur jävla kul som helst!! Oxå ett sånt här supergäng som man bara inte kan ha annat än kul me!! Martin, Anders, Anders, Viktoria, jag å så en kompis till den ena Anders :) En saknad dock.. Sandra... sen hade de varit helt perfekt!!  

Imorgon åker min goa älskling till skogen igen.. eller fjäll eller va de nu blir... men han kommer ju hit på tisdag igen så de e inte så länge han blir borta den här gången!! Nästa gång vi blir ifrån varandra e nog mitt fel de.. :S Men längtar verkligen tills jag å lillpampen ska åka!! Men verkar dock som de e någon som längtar mer än va jag gör, hur de nu kan va möjligt... lustigt de där hur vissa funkar... eller inte funkar... ja jag vet inte!! Mej bryr de inte.. inte mitt problem.. inte jag som mår dåligt =) Jag mår hur bra som helst jag!!!

Nee.. nu e de nog me skrivandet för ikväll!! Ska slänga mej i duschen å sängen innan klockan blir alldeles för mycke... måste ju lyckas sova några timmar  i natt...

tack Suss för att du finns och ställer upp så jag har möjlighet att jobba!! Utan dej skulle ingenting funka!!!

Martin- Kärleken!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Lycklig!!

Är så lycklig att jag träffat Martin!! Han e verkligen helt underbar på alla sätt och vis!! Massa pussar och kramar till dej min underbara Älskling!! Tack för att du finns, och att du finns i mitt liv och har gjort de till något ljust igen!!

Å saken blir ju bara bättre när han e så otroligt gullig me Hampuz!! Å de syns att Hampuz  tycker om honom! Dom e så söta när dom sitter på golvet och leker =) Mina Älsklingar!!

 Så jävla go dom e!!!
 


Hampuz- The One And Only- Älskar


sjuk...

.. ja, de e jag.. tråkigt som fan!! Igår kände jag mej döende... bara halvdöende idag, så de går åt rätt håll =) Men va hemma igår och kommer inte jobba i natt heller... ska egentligen börja om typ 20 minuter... Trist att Martin jobbar... Ska bara ligga på soffan å titta på tv å sova hela kvällen!! E trött som tusan.. har varit hela dagen...

Inte hänt så mycke spännande i veckan faktiskt.. jobbade i måndags.. ledig tisdag, onsdag.. Martin va här =) Vi gjorde inte så mycke.. kolla på film och tog de lugnt! Myyyys!!! Å Hampuz va förstås hemma å busa för fullt! Han va uppe sent på tisdag kväll å sprang fram å tillbaka me sin lära-gå-vagn =) Sprang mellan vardagsrummet och hallen hur länge som helst tills han till sist bara satt sej ner å börja grina, törstig och trött... sen somna han gott och sov hela natten!!

Å nu e de fredag,,, fast känns som de e söndag... undra när jag ska sluta vara så dagavill!?! :S

Nee.. orkar inte me de här nu... ska återgå till min soffa å tv jag =) Mina bästa vänner för tillfället =)

Martin, han e för go han!! Kom hit igår me filmer å popcorn så satt vi i soffan å myste hela kvällen och titta på film=) Massa pussar å kramar till dej!!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Semestern...

... tar nu slut.. fasn va den här veckan har gått fort!! Men har ju även hunnit me en hel del!! :)

Jag och Hampuz åkte till Bella i måndags och va där i två dagar... På tisdagen va vi till sundsvall.. Bella va tvungen att byta sin nyinköpta sänggavel som visade sej vara för liten :S Så de blev mest en hel dag i birsta och på ikea... På kvällarna va vi som besatta av Guitar Hero :P Fan va roligt vi hade!!! De där spelet är verkligen beroendeframkallande!! Hampuz va en riktigt liten bråkstake hemma hos Bella och slet och drog i allt han kunde komma åt! Förstår inte att de kan vara så fascinernande att öppna och stänga skåpluckor... Å att det är så roligt att plocka in och ur saker ur skåpen... Även att Bella har en kattstackare som blev av me några hårtussar när Hampuz försökte va snäll och klappa honom... :S Å sen verkade han komma på att kissen va ganska lätt att skrämma iväg om man ger ifrån sej ett riktigt iltjut... Ja, va ska man säga? Han e ganska underhållande ibland lillkillen min =)

Fick äntligen träffa Martin igen i onsdags!! Han hade iaf överlevt fjällvandringen!!

I Torsdags va jag, Dennis, Hampuz å mamma in till stan.. va ju som tvungen att åka iväg å försöka hitta en bra födelsedagspresent till Hampuz!! Efter lite om och men så hittade både jag och Dennis till honom!! Senare på eftermiddagen kom Martin till krokom oxå... han, jag, Dennis å mamma åt middag och sen drack vi några irish coffee på kvällskvisten... Även att vi ringde Leffen och fick låna guitar hero så då blev man ju fast me de halva natten!! Blev lite sent, men fasn så kul de va!!! Klockan va närmare två innan Dennis å Nero knatade hem till sig...

Fredag... Hampuz ett års dag!! Upp tidigt... började dagen med att baka tre stycken tårtor!! Väldans fina dom blev, riktigt  imponerad av mej själv faktiskt!!
 
                  

Inte illa va?!

Ja, som man lätt kan räkna ut så va de ju ett-års kalas hemma i fredags... Kom en hel del folk å åt tårta å Hampuz fick massa fina presenter!! Tack alla för de!! Även att han av Dennis fick en eldriven bil... Så rolig att köra tycker Hampuz å han ser riktigt tuff ut när han sitter där å åker fram å tillbaka men kan ju säga att den är inte en fröjd för öronen... men men, va får man inte utstå för att lillfisen ska ha lite roligt =)

 Så här ser bilen ut som han fick... här provsatt han visnings exemplaret på barnens hus =)


Va folk hemma hela dagen och senare på kvällen blev de plankstek för mej, martin och dennis... Mycket gott måste jag ju säga =) Å självklart blev de ju guitar hero på kvällen och långt in på natten igen... samt ett par irish coffee lyckades vi få i oss =)
Blev inte mycke sova den natten.. Hampuz vaknade runt två och va vaken till halv fyra!! Å sen tog de ju ett bra tag innan man lyckades somna själv oxå... Runt 5 så lyckades jag oxå somna... å sen 08.20 va de dax att vakna igen.. då va Hampuz vaken och hade inga planer på att sova....

Dennis hämtade honom tidigt och åkte till Näverede... Jag återgick till sängen och kunde sova nå timmar till... tills en hemsk alarmsignal väckte mej klockan tolv... Ännu mindre sugen på att kliva upp när jag visste att de va massa disk i köket och att jag va tvungen att ta en snabbstädning innan jag kunde åka til stan... Städning å diskning gick ganska snabbt och smärtfritt fakiskt och runt halv tre rullade jag å Martin in mot stan...

Sing star kväll hemma hos honom igår! Bra mycke folk å hur kul som helst va de!! Ni som inte kom; kan ju säga att ni missade en sjukt rolig kväll/natt/tidig morgon me mycke "sång" och en hel del massa skratt!!! Klockan blev 4 i morse innan de va tomt på folk... å ja, när folket gått så fick man sej en överblick över hur de såg ut i lägenheten... kan ju säga att de va  inget man va speciellt sugen att vakna och börja städa på morgonen!! Men i morse när vi vakna så gick de faktiskt riktigt fort för oss att få det att se ut som en lägenhet igen!!! Bara man fick bort alla burkar och flaskor så va de faktiskt inte så hemskt!!

Har varit hemma hos Martins mamma idag å träffat henne och hans syster för första gången.. De va riktigt trevligt!! Åkte hem till Krokom igen runt halv fem-fem... åt middag.. lyckades lägga Hampuz å han somnade runt sju... å sen somnade jag på soffan runt åtta och vaknade 21.15.. så nu får man väl se om de blir nå mer sömn för mej i natt... allra helst eftersom Hampuz har vaknat nu och verkar inte va så sugen på att sova nå mer.... Å jag som ska jobba imorgon.. :S Aja, får väl se hur de blir...


Blev ju några bilder igår oxå...

 Killarna mot tjejerna i en singstar-duell =)

 En rätt ok bild på mej å Martin va de någon som lyckades ta oxå..

Dessvärre verkar inte min dator vilja samarbeta me mej nu.. den vill inte ladda upp bilderna... men vill man se mer kan man ju kolla in Martins blogg... http://drymartini86.blogg.se

Nu ska jag se om lillfisen har somnat så jag oxå kan gå å lägga mej å försöka sova... I natt blir de så där tomt i sängen igen utan Martin... :S Men imorgon kommer han hit igen!! Myyyyys!!!!!!!!

Btw så fick jag världes underbaraste sms av Martin i natt... inget jag tänker skriva här, men kan lova de va värmade ord!!! Massa pussar på dej!!!

Jaa.. blev ju inte så kort de här... men nu e de over and out för min del! På återseende!

Hampuz- The One And Only- Älskar

yeeey!!!

Klockan 15.31 idag stämplade jag ut, nu har jag semester!!! yeeey!! Sweeeet =)  Å den första timmen av semester spenderade jag... på jobbet :S Väntade på Emma och sen käka vi... efter som jag mitt spån glömde plånboken hemma när jag åkte i morse så va medarbetarmat ett av dom bästa alternativen när man inte ätit på typ 24 timmar... Smart Johanna, Smart!!

Mätt och hemma så självklart fastna man vid datorn en stund och sen vid tv:n... Efter lite om och men så lyckades jag faktiskt även plocka fram en ryggsäck och börja packa ihop lite saker inför morgondagen och de närmast kommande dagarna.. Jag å Hampuz åker ju till Bella i morgon!! Ska bli så jävla skoj!!! Hoppas bara de blir finväder oxå så man kan va ute å njuta lite :)

Va ner till mamma en sväng ikväll oxå precis som igår kväll... igår lyckades vi slurpla i oss tre stycken väldigt välgjorda Irish Coffee :P Ikväll lyckades vi faktiskt med två :P Va fan, måste ju passa på när mammsen bjur :P Gott va de vilket fall som helst :)

Hemma igen nu då... ska väl ta å pallra mej in i sovrummet å krypa ner i en tom säng, läsa lite och sen försöka sova.. vilket inte e de lättaste när man som jag varit vaken och jobbat väldigt mycke sena nätter nu den sista lilla tiden...  Fan va jag längtar tills Martin kommer hem igen så man får kramas lite på kvällarna!! Undra hur dom har de där i vildmarken... verkar ju som inte va så bra mottagning på telefon iaf.. men men, dom har de säkert skoj där i björnvärlden... :S Ja, lite orolig att dom träffar på nån sån där jätte nalle ja, de kan jag ju lugnt säga att jag e!!

Ne, nu e de tack å god natt för denna gång!!

Hampuz- The One And Only- Älskar


Älskar!!!

Ja, älskar verkligen min lilla skitunge!! Men går de göra annat?? Han e ju sååå otroligt go å söt!! *skryt skryt*

 Så söt man kan va!!!


 De här kortet togs ju idag då... Vi satt på Törners och han åt sitt livs första oliv.. tydligen så gick den ju äta iaf.. han satt dock å tugga den i säkert 15 minuter :P


Han har ju faktiskt sin egen lilla hemsida, den finns de länk till här på min blogg så gå in å kika =) Är dock ett tag sen den blev uppdaterad... men ändå :)


Hampuz- The One And Only- Älskar


mjaaa.....

... idag e de torsdag.. varit ledig dag =) tjohoo!! Å igår oxå, å ska va ledig imorgon oxå!! :O
Fick hem min lilla skrutt igår, å va jag har saknat honom!! Va så underbart att få ha honom hemma å kramas me honom!! Han va så go å glad hela kvällen!

Idag har vi inte gjort så mycke... mest varit hemma.. Dennis kom hit mitt på dagen och hälsade på, har suttit å snacka skit och sen va vi in till stan en snabbis.. va ju bara tvungen att åka bort till Martin och få mej några sista kramar och pussar innan han å Erik åker till Gäddede imorgon... En hel vecka utan honom nu... tomt, tråkigt, jobbigt.. saknar redan!! Men men, en vecka e iaf mindre än två som de va när han va till bulgarien!! Å jag tror den här veckan kommer gå betydligt fortare än va de gjorde när han va borta sist... jag har ju semester och ska åka till Bella i Ånge några dagar, åker nog på måndag och blir där till onsdag tror jag å sen kommer han ju hem på torsdag =)

Dennis har färgat håret på mej ikväll, ja han kan faktiskt sånt! Riktigt duktig e han oxå! Vart riktigt snyggt om jag får säga de själv :P  E toknöjd!! Men eftersom jag e värdelös på att både fota mej själv och dessutom fastna på kort så blir de ingen bild på de :P

Hampuz ligger å sover.. så söt han e där han ligger i sin säng å kramas me "Råttis" å va jag älskar min lilla fisunge!! Får passa på att krama honom ordentligt imorgon bitti för sen åker han till pappsen igen... fast blir bara borta över helgen eftersom jag jobbar, sen kommer han hem igen och följer me mej till Bella =)

Nu ska jag nog gå å lägga mej i soffan och hoppas på att de börjar nån bra film som man kan somna till... eller kanske ska va så smart att jag faktiskt lägger mej i sängen när jag känner att jag håller på somnar! Men e ju så tomt där nu... :S

Martin- Du är helt underbar på alla sätt och vis! Du e grymt fin, go, snäll, rolig, mysig, ja allt man kan tänka och önska sej å de bästa av allt, du är min. Längtar efter att ha dej vid min sida igen!! Kärlek

Hampuz- The One And Only- Älskar

över!!

ja, nu är yran över! Å jag tror aldrig jag har varit lycklig för de förrän nu.. nu när man jobbat natt både första helgen på stråket och dessutom yranhelgen!! Så underbart att denna årliga festival nu är över, ihoppackad och hemfaren :) Inte de att jag har nå emot den, är faktiskt snarare roligt att de händer nå stort på hemmaplan... men ne, jobba å så mycke folk de va lite drygt de... men ändå lite kul, hände ju nå hela tiden... inte en sekund lugn å ro kan jag lova!! fast va ju faktiskt ledig två hela dagar :O Ska någon dag försöka få ut bilderna ifrån dom två lediga dagarna, mycke tok va de då iaf :)

Ska strax ta å röra på mej.. åka å jobba nå timmar.. fick lite ändrade tider idag... men men, va gör väl de? nästan bättre att sluta samtidigt som martin så kan han följa me hem :) Har inte varit många nätter man sovit själv nu inte! Å inte gråter jag för de!!

Saknar min lilla gullunge!! Men imorgon kommer han äntligen hem igen!! Har varit så tomt utan honom nu över en vecka!! Får väl se va som händer dom här tre dagarna jag e ledig nu då och har min lille prins hemma... ska försöka hitta på nå skoj me honom!!

mwepp, nu har jag inte tid me de här längre...

Måste ju passa på att skriva GRATTIS Sandra å Stefan till eran lilla tjej!! Väntar på mer information :)

Allt känns så bra nu, ingenting känns jobbigt. Du lyser upp även de gråaste dagarna, du får mej alltid på bra humör!! Du e så go!! Är verkligen jätte glad att jag träffat dej!! Å de du sa härom natten, du ska bara veta hur mycket de betyder för mej att du sa de!! Kunde verkligen andas ut och känna att de här kan bara bli bättre och bättre nu! Massa Pussar å Kramar till dej!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Jahopp

Då va man hemma igen då... varit en mycket trevlig vecka, fast känns som de varit helg hela veckan :) Jobbade natt söndag å måndag... sen ledighet!! Tjohoo :)

Tisdag blev en riktigt trevlig både dag, kväll å natt... Började me att vi va nere vid frösöstrand från typ halv fyra på eftermiddagagen.. allt eftersom klockan gick så snubbla de dit mer å mer folk.. vi sola, bada (jag bada inte) å drack lite gottigott :P Spela kubb gjorde vi oxå... Grattis Sandra å Viktoria till den vinsten :) Ner på Stråket va vi oxå, men de blev inte allt för länge.. blev som kvar ute i finvädret lite länge å sen åkte jag, Martin å Anders hem till Martin och satt där ett tag så klockan blev lite mycke innan vi lyckas ta oss ut... men va gör väl de då?? kul va de iaf!! Och som vanligt blev de ju sent innan man lyckas ta sej i säng....

Onsdag... jaa.. va väl meningen att vi bara skulle ner å äta lunch på Stråket, kika lite och sen åka till Krokom och bara ta de lugnt.. men vadå?? är väl onödigt att slösa bort en helt ledig dag på att inte göra någonting?! Va iaf ner å åt lunch, sen till Krokom... fixa lite... hem till Martin å duscha å dona och sen va de bara å traska ner till Sandra å Viktoria å börja läska igen :P Hamnade dock i Krokom en sväng iaf på kvällen... sen blev de Stråket.. lite längre stund den här gången :) å i vanlig ordning så blev de sent innan man lyckas somna...

Jobbade igår, ett riktigt mördarpass 12-21 :S  Drygt va de... men överlevde iaf :) När jag slutat kom Martin å mötte mej, sen gick vi hem till honom och tog de lugnt.. bara va... å kramades förstås :)

Å nu sitter jag här.. har just kommit hem.. Martin börja jobba 8 så jag åkte hem... ska iväg å hämta Malin i Hålland lite senare idag.. sen ska jag nog sova nån timme så jag orkar jobba i natt.. 20-04.. oxå ett sånt här riktigt mysigt pass... eller inte!
Borde gå ut och kolla om tvättstugan e ledig.. men orkar verkligen inte... e trött som en gnu!! Ska nog lägga mej på soffan å sova nån timme innan jag åker och hämtar Malin :)

Martin, du e verkligen världens goaste!! Mee like  :) Massvis me pussar på dej!!

Saknar min lilla fisunge.. men får ju träffa honom på söndag igen :) Längtar!!

Hampuz- The One And Only- Älskar


RSS 2.0