är sommaren på väg tro?? :D

Snart har ännu en vecka passerat, Fredag idag, har bott här i 3 veckor nu, tiden har gått sjukt fort!  Hampuz å Kajza är här i helgen, har iofs varit här sen i söndags :) Hoppas på en helg med riktigt fint väder så man kan va ute å njuta heela helgen!! Då kommer det bli en fullständigt underbar helg!!

Kajza har fått en jäkla massa röda prickar, vet inte riktigt vad det är.. i början va jag nästan säker på att det va vattkoppor, men efter ett dygn insåg jag att det är de nog inte, fick komma till bvc som inte kunde säga vad det var, fick träffa en läkare ist som kollade men heller inte kunde säga va de var... någe virus är de svar man får... Hampuz har fått liknande runt munnen, så något borde de ju vara iaf... sjukt störigt att aldrig få veta något, bara få höra "smörj me den å den salvan så ska de nog gå över".. har smörjt me massa salvor men hon ser fortfarande ut som en prickigkorv :S  När ska den här lilla tjejen få må bra å inte ha något problem som stör??? För två veckor sen fick jag ut astmamedicin till henne å nu de här... stackars lilla Kajza!

I onsdags va det avslutningsmiddag för Niklas, sjukt tråkigt att mista en sån bra chef! Att han inte skulle vara kvar för evigt visste vi väl alla, men inte att det skulle sluta så snart! Aja, allt förändras... Blir nog bra de här ändå får vi hoppas på...

Igår va en sån härlig dag! Lyckades ta oss ut redan från förmiddagen, strax före halv elva va vi ute, gick å mötte upp Nilla å Felix vid busstorget, så beslutade vi oss för å ta bussen till Lillänge, Hampuz vart helt lyrisk när han insåg att han fick åka BUSS!!! Helt sjukt va en sån vanlig sak kan göra en kille på snart tre år så lycklig! Å tänk, han fick åka buss TVÅ gånger, en gång upp till Lillänge å sen tillbaka ner på stan! Tobbe mötte upp oss på stan när han hade slutat och vi gick ner till Badhusparken så Hampuz fick gunga, åka rutchkana å springa av sej! Kajza stormtrivdes i gungan! Satt å sprattla me benen å skratta! Underbara ungar!!

Blir nog en ute-dag idag oxå, iaf till viss del! Ska snart försöka göra oss iordning å åka till Krokom en sväng... sen tillbaka till stan å hoppas på att klockan går riktigt fort tills Tobbe slutar så man bara kan njuta av en ledig helg!

Nästa vecka är det jobbvecka för mej, så bäst å passa på att njuta av finvädret och ledigheten medan man kan :)

Nee, luktar misstänksamt när Hampuz springer förbi... Tror bestämt det är dax att ta av blöjan där... På me kallingar ist! Han har blivit så duktig, nu är han utan blöja hela dagarna, även om vi är ute å åker bil eller ute på stan eller vad som helst! Blöja används bara på nätterna!!

Kajza den lilla latmasken gör inga försök till att ta sej fram för egen maskin förutom när hon sitter i gåstolen, då är det en jäkla fart på henne! Just nu sitter hon på golvet i vardagsrummet å leker me klossar me Hampuz!

Ne, åter till verkligheten å bort från datorn!

Over And Out!!


Hampuz & Kajza- Mina älskade trollungar!! - Älskar!!


RSS 2.0