Gaaaah!!!!

jag blir fasen vansinnig!!! har suttit bra länge nu, eller typ 1,5 timme å spelat å så tänkte jag att nu borde jag ju har tränat upp fingrarna så jag kan klara de där jävla battlet... men ICKE!!!! Blir tokig!!! gaaah!!! Bella, du måste komma hit å hjälpa mej me de!! Sista låten battlet på medium sen e de klart!

Hampuz- The One And Only- Älskar

2008

Jajjemen, snart är 2008 slut och de blir nytt år.. igen... blir nog så varje år tror jag :P Undra va man gjort de här året egentligen? alldeles för mycke men samtidigt för lite... finns nog en del saker som borde vara ogjorda och en del saker man skulle gjort oftare... kanske.. eller jag vet inte.. Blir nog iaf ett ganska intressant år de som kommer... Först så har man ju flyttat och ska försöka lära sej ett helt nytt ställe, ska börja på ett nytt jobb.. och sen är det lite till som kommer hända, men de behöver ju inte nämnas något om här :)

Men åter till detta år som inte är riktigt slut än... vad göra idag?? jo, tror jag ska försöka plocka upp lite mer saker så man blir fri dessa kartonger nångång! Är så sjukt le på kartonger!!! Får väl se om man får "hjälp" av Hampuz... han är väldigt duktig på att göra allt tvärtemot vad som ska göras.. men men, lika söt för de =)

Nero... ja, han har fortfarande inte lyckas fått ur "pipleksaken" ur sej som han svalde för ett bra tag sen.. han bara piper heeeela tiden!!! Blir tokig!! Men men, de lär väl bli tyst på honom oxå så småningom..

Nu ska jag ta å ge mej på kartongerna... å kolla va för spännande post man fått idag...

Hampuz- The One And Only- Älskar

Ja, nu va julen över

Å  så e de bara nyår kvar och sen är det väl åter till det normala? Eller nästan iaf.. kommer va ledig tills den 13:e när utbildningen drar igång. Längtar som tusan! Ska bli jätte kul!! Lära sej nå nytt =)

Va iaf hemma hos pappsen på julafton och hos svärmor med familj på juldagen.. trevligt trevligt, men ooo va jag e le på julmat nu!! tur vi inte har nån julmat alls hemma :P

Hemmet börjar faktiskt bli helt ok nu! Idag har vi plockat ur en hel del kartonger och dessutom lyckats få ur dom tomma ur lägenheten oxå :o så nu har vi nästan ett helt dansgolv i vardagsrummet : Styrdans nästa :P

Va ut på en liten promenad förut idag.. Pampen fick åka pulka! Tror verkligen han älskar att åka pulka, sitter med ett leende hela tiden!!

Nero är ett riktigt pain in the ass just nu!!! lite för mycke nya lukter å lite för mycke intressanta tikar för att han ska kunna ligga inne och ta de lugnt... istället ligger han å låter som om han svalt en pipleksak eller nå sånt.. :S

Tror jag ska ta lillskruttas och krypa ner i sängen å glo på tv och se om han vill somna.. han sov i soffan tidigare ikväll, så lär kunna bli sent innan han vill somna... :S

Å förresten, här händer de grejer... spännande :) Känns bra att vi hittade tillbaka till varandra, det är så de ska va!! Puss!!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

snabbvisit på Ikea

Jajjemen, idag gjorde jag något jag själv skulle vilja kalla snabbvisit på ikea.. Va framme halv ett ungefär, tog mej en kasse å börja knata runt för att hitta de vi bestämt att vi skulle ha för att kunna börja göra iordning.... Runt hela ikea inkl. några stopp och lite funderingar.. sen på coop och irra runt där för å hitta de jag skulle ha och sen mot bilen... ca 2 timmar i Birsta, de kallar jag snabbvisit!

Nu har vi fått upp lite gardiner och dessutom hunnit möblera om i sovrummet :o Blev bättre så här iaf...

Njee.. om man ska ta å ställa sej vid spisen å kocka ihop lite tacos kanske?? mumma!!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Har landat nu =)

Japp, igår landade vi i den nya bostadsorten! Efter mycke om och men så hade vi även lyckats få upp och in alla saker i lägenheten... inte så lättsamt när man har en liten Hampuz som gärna vill springa ut och försöka klara trapporna själv... Men nu är iaf allt inne och en del även uppe å på plats.. fast fortfarande väääldigt mycke kvar att packa upp... drygt när man inte riktigt vet hur man ska ha de me allt... Står kartonger å prylar mest överallt tror jag.. men de kan vi ta en annan dag, e ju inte precis så vi ska flytta härifrån imorgon :P

Idag va vi in till Birsta.. på ikea en sväng oxå å handlade åt pappa...köpte dom få julklappar vi skulle och sen åkte vi hem igen... fast trots att vi inte gjorde så mycke egentligen så gick tiden väldigt fort och vi va inte hemma förrän 17 ungefär...

Nu tror jag kanske att Hampuz har somnat, eller hoppas på de iaf.. dax för den där lilla killen att vända tillbaka sina dygn.. eller ja, han kliver ju upp tidigt på morgon men e alltid vaken tills sent på kvällen... dum ovana! Själv börjar jag bli ganska trött och funderar starkt på att gå å lägga mej å hoppas på att få sova en hel natt och helst fram till nio i morgon bitti =) Sen imorgon ska jag nog åka till Birsta helt själv och köpa några små prylar som vi hittade idag som kan va bra å ha för att få nån ordning i hemmet! Ja, så blir de nog...

Nu e de strax nattinatti... om 3 dagar e de julafton! Helt sjukt!!!

Hampuz- The One And Only- Älskar

imorgon bär det av!!

Jajjemen, imorgon åker vi med dom sista grejorna och blir där borta tills på tisdag när vi återigen brummar upp hit och firar jul sen på juldagen åker vi ner till vårt nya hem och sen vet man aldrig när vi kommer upp igen =) Ska bli såå roligt!! Längtar som tusan!!
Idag är en fullspäckad dag... eller förmiddagen vet jag inte riktigt vad jag å Hampuz ska göra, men vi måste tyvärr in på stan en sväng å fixa en sak å sen ska vi vänta på att Dennis slutar och då sa vi ner till Nybodarna och hämta släpvagnen och lasta den me alla saker från Näverede som ska me och sen är de väl bara å sova å vänta tills imorgon när Dennis har slutat och vi äntligen ska åka ner!! Gjorde en väldigt fin deal me mamma igår så nu slipper jag städa ur lägenheten =) Är iofs bara kök, badrum å golven kvar... men jag HATAR att flytt-städa kök!!!! Allt annat går bra, men köket är verkligen hur jävla trist som helst!

Oväntat... men de blir kul!! Får väl se hur de går och vad som händer...

På lördag ska vi till Birsta.. väldigt spännande dag å åka dit... lördag före jul... jippi, lär ju inte va nå folk där, eller?? Men men, dom andra kan stressa, vi ska bara ta de lugnt vi =)

Ne, bäst man tar rätt å yrvädret som just nu packar tv-dosa i ett tomt filmfodral :s Ja, inte sa jag att han va speciellt smart alla gånger =)

Kanske åker och hälsar på Sophie en sväng idag oxå!

Hampuz- The One And Only- Älskar

9 dagar till julafton

ja tusan, e inte länge kvar nu... å inte har jag nån julkänsla heller att de närmar sej.. men de hinns väl de me.. va in till stan å prata me chifen idag, så nu kan jag andas ut, en sak mindre jag behöver gå å gubbla över.. nu kan jag slappna av och inte känna nån press att jag måste jobba... kommer inte jobba nå mer nu... känns skönt, men ändå tråkigt, för jag har ju trivts väldigt bra! Tack för den här tiden alla goa människor!!!

Träffade Lotten å Angelina idag oxå, de va riktigt trevligt!!

Imorgon ska jag eventuellt in till stan och se om jag hittar en julkostym åt Hampuz... beror lite på hur jag känner mej.. e jag allt för slut så blir de till å sitta i soffan hos mamma å glo på tv hela dagen... Ville inte åka hem till skogen idag, känns så ensamt å sitta där å nog för att de känns skönt å va ensam ibland men inte mitt ute i skogen me en nojjig hund som gruffar så fort de blåser lite å gör mej nojjig... ne, ingen bra kombination!

Hampuz har just somnat.. får väl se hur länge han sover i natt... natten som va vaknade han först halv tolv och va inte på allt för bra humör men somnade om efter tack å lov bara en liiiten stund.. men sen vaknade han igen klockan tre och somnade inte om förrän 05.20  morse å tro på tusan att Nero satt igång å gruffa runt 6 på morgon då just för att de blåste så de ven i skorsten... ja, fjantig e va man kan kalla den där så kallade "kamphunden" Haha, han e ju mer mörkrädd än va jag e!! Å de vill inte säga lite de!! :o

Nu ska jag lägga mej på soffan å kika lite på tv och somna och förhoppningsvis få sova en hel natt vilket jag inte gjort på alldeles för länge nu... ne, vet inte när jag sov en hel natt sist..

Hampuz- The One And Only- Älskar

jobbigt...

Går igenom en jobbig tid nu.. har under en längre period känt att jag inte varit på topp, men ändå försökt hålla humöret uppe och kämpa mej igenom dagarna med ett mer eller mindre leende på läpparna... Nu orkar jag inte längre.. har sjukskrivit mej själv och ska till läkarn på fredag och få prata ifrån mej och få sjukintyg... vet inte riktigt varför jag inte mår bra... men sover dåligt och känner mej allmänt nerstämd... sen när jag fick höra snacket som kom fram bakvägen om jobbet så rann sista droppen, orkar inte kämpa längre.. tänkte verkligen kämpa på och jobba dom sista få passen jag hade, men orkar verkligen inte... så nu ska jag vara hemma, umgås med Hampuz och försöka må bättre.. och sen börja om på nytt när flytten är helt klar och börja en ny utbildning den 13:e januari..

  Killen som gör att man kämpar på!


Hampuz- The One And Only- Älskar

snö, snö å ännu mera snö...

Ja, nu har de kommit snö så de räcker och blir över... e redan le på de vita pudret som är överallt!! Det är ju bara till besvär.. Jag fastnar på gården och kommer inte iväg till jobbet, det är kallt och de gör så vääldigt många kör av vägen... så se, somma ÄR mycket bättre!!!

Inte gjort så mycke på slutet.. jobbat, jobbat och suttit fast... (pga snön) Har jobbat natt två helger i rad nu och blir en tredje nu till helgen... å sen ytterligare en nästa helg, sen åker vi!! Jajjemen, nya bostaden nu kommer vi för att fixa iordning kaoset som blev när vi bara slängde in alla saker :)

I söndags va vi på ett-års kalas hos Hampuz´s kusin Linus! Även han börjar bli en stor kille nu :)

Ska väl jobba idag 16-21... ser inte fram emot de så jätte mycke, mår inte allt för bra.. men men, är väl bara å bita ihop och kämpa sej igenom dom sista 9 passen!! nedräkningen till avslutet från Östersund och starten någon annanstans har börjat!! 21 November åker vi ner, sen kommer vi upp över jul igen och sen är det nya hemmet som hägrar!! Ska bli så skönt!! Å den 13:e Januari börjar jag en utbildning för ett nytt jobb oxå! Lika bra de eftersom jag hört så mycke nu... Får väl se om det är någon som säger något till mej eller om jag hela tiden ska få höra allt bakvägen... lite dålig stil tycker jag...

Ne, nu e de duschen och sen åka å jobba...

Hampuz- The One And Only- Älskar

RSS 2.0