Äntligen fri!!!!

Oj, såg att det va länge sen jag skrev nåt... har nog haft annat för mej..

Igår äntligen vart det en resa till Sundsvall och skriva papper, känns så skönt!! Lämnade ifrån mig nycklarna på en gång så nu behöver vi inte fundera på den där lägenheten någe mer!!!

Igår va alltså enda lediga dagen den här veckan å då sätter man sej i en bil å åker 40 mil!!! Vilken hetta!!!! Ne, inge kul... men trots tråkigt att faktiskt åka i den där hettan så va de förbaskat bra!!

Ska jobba idag oxå, 14-00.. ja, roligt va?? Ska väl ta å skicka ett sms till Suss snart å se om hon e vaken så ska vi göra oss iordning och åka in på Expo Norr en sväng innan jag börjar jobba... Kände ju som för å kika på de en sväng i år =)

Ne, försöka hitta nå lämpliga kläder kanske... ser ut som de kan bli varmt idag oxå =)


Hampuz- The One And Only- Älskar                                              Dennis- Min älskling, nu och för alltid

65 Dagar kvar... =)

Midsommar...

Å hej å hå vilken otroligt rolig midsommarafton man hade då... eller?? Hör om alla som ska iväg å festa å allt va alla pysslar me... själv så jobbade jag 10-16, åkte hem, satt hemma å fundera en stund på va f**'n man skulle fördriva den ohyggligt tråkiga fredagen med och det slutade med att jag å mamma åkte till vitgården på bingo... ingen lycka där heller! Så, nu har jag avklarat årets bilbingo på vitgården! Skönt att slippa ha de hängande över sej hela sommaren :p Kom iaf hem runt 23 nån gång, grannen hade storparty, iaf lät de så... sjukligt hög musik spelades men vart tyst strax efter 00 nångång! Tack å lov!!

Hampuz är sjuk... sååå jävla typiskt!!! Det sprutar ur både näsa å ögon på honom (ögonen lite bättre idag faktiskt) han hostar så det låter som om lungorna är på väg upp vilken sekund som helst och ingenting duger! Säger man ifrån när han gör något han inte får så blir han 1000000 gånger surare än i vanliga fall och slänger sej bara på golvet och gallskriker i ren panik hur länge som helst!! Ja, det är underbart med trotstiga, sjuka 22månaders "gamla" barn!!

Idag visste vi inte alls va vi skulle göra... drygt å sitta hemma å stirra upp i taket en hel dag.. stängt överallt.. ne, vi beslutade oss för att även fast snoris är just snorig och hostig så åker vi till stan en sväng, jag passar på å hämtar arbetskläderna så jag kan tvätta dom imorgon å så far vi på coop en sväng å handlar till Dennis salladslådor till veckan =)  Trevligt att komma in på jobbet och bara stå å snacka skit en stund me andra som jobbar =) Vi passade även på att äta lite lunch... Åkte bort på coop och inhandlade lite grönsaker... till min stora förtvivlan fanns inga jordgubbar!!! :( Jag som va sååå sugen på att få äta jordgubbar igen!!! Men icke!! Utan jordgubbar åkte vi hem och fortsatte dagen hemma...

En kompis till Dennis kom och hälsa på å drack lite kaffe, trevligt me lite besök =) När han hade åkt så va de operation-städa köksskåp som stod på schemat... nu BÖR vi hitta lite bättre i skåpen eftersom det inte bara är ett stort jävla kaos!! Har även rensat bland blommorna idag, en del fick flytta ner i soppåsen och en del blev "lite" glesare mellan bladen men ser nog bättre ut så småningom =)

Ne, fan så tråkigt inlägg...  ungefär lika tråkigt som min midsommar helg!!

Imorgon ska vi på konfirmation, blir intressant å se hur många sekunder Hampuz håller sej lugn i kyrkan den här gången, förra gången var det ca 180 sekunder eller nå sånt, sen gick Dennis ut med honom :p

Sängen nu kanske?? undra just om de e nå sevärt på tv... knappast.. men kanske kan somna en stund då innan Mr. Snor-Host vaknar för att sen bara ligga å vrida sej resten av natten... hoppas att inte febern kommer tillbaka!!!!! Vill verkligen inte behöva ringa på jobbet imorgon och säga: "hej, jag kan inte jobba imorgon för Hampuz är sjuk" Hatar när jag inte kan jobba!!! Men är han sjuk så är han... finns ju inte direkt något man kan göra åt saken... Även sånt man får räkna me när man har småfisar!

Hampuz- The One And Only- Älskar                                   Dennis- Min Älskling, nu och för alltid


71 dagar kvar!!!!


Todiloo todilej = )

På rätt bra humör just nu... just för tillfället ser de rätt positivt ut.. men de lär väl bli som vanligt, negativt imorgon... men fortsätter de va positivt imorgon blir de en tur till Sundsvall på torsdag å sen äger vi inte längre en lägenhet i Matfors!! *hoppas hoppas* Men vågar inte ta ut nån seger i förskott!!

Har haft tre härliga lediga dagar och idag var de åter till jobbet igen, fast kort pass, 11-15.15, men de räckte! Börja känna i kroppen att det är rätt tungt arbete ändå jag har... Men ska väl  inte klaga, finns dom som har de värre!! Ska jobba imorgon oxå, 11-18 tror jag å sen ledig på torsdag då och FÖRHOPPNINGSVIS åka till Sundsvall me Suss =) Men om jag jobbar till 18 imorgon, hur ska jag då hinna lura Suss att vi ska åka på bingo?? ååå vill ju tuta =)

Lever på hoppet just nu, de e ju de sista som överger en sägs de... får väl tro på de några dagar till!

Hade fått juli- schemat imorse när jag kollade... spännande värre! Några dagar som ser rätt jobbiga ut, men förövrigt helt ok! Fick ju bort ett pass en söndag så jag lär överleva, annars hade de blivit tajt!!!

Idag blev de lat-mat... pizza fick de bli, orkade verkligen inte laga nåt hemma... Men verkar inte som om de va nån här hemma som klaga för de =)

Ne tusan, tror jag ska slänga mej på sängen å slappa en stund, eller kanske rentav ska lägga mej i badkaret?? hmm.. något att fundera på några minuter...

Tjing tjing!!


Hampuz- The One And Only- Älskar                               Dennis- Min älskling, nu och för alltid

75 dagar kvar!! ååå, de närmar sej =)

Lördag = ledig dag!! =)

Hej hallå!!

Idag har vi varit till stan och mest bara drivit runt me pappa å c/o och kika lite här å där! En fika på Wedemarks och sen kika lite till =) En trevlig dag trots lite regn ibland och lite mer andra stunder... Innan vi åkte hem igen blev de en tur till Willys å shoppa lite till middagen som idag blev plankstek =) Mumsigt värre!!! Hampuz  fick makaroner eftersom vi av erfarenhet vet att potatismos inte går hem hos honom.. men makaronerna, ja dom slank ner =) Även att han faktiskt åt lax oxå!!

Så vad kommer kvällen att bjuda på då?? En mysig hemmakväll kanske? ja, lutar åt de.. luta sig tillbaka i sängen å glo på de tv:n har att erbjuda... har fortfarande inte orkat koppla in dvd:n, å de e ändå 1,5 månad sen vi flytta hit!! Ne, må nog ta å koppla in den nån dag så jag kan glo på nån film dom kvällar jag inte kan sova...

 
Det här blev dagens inköp på stan, första tjejiga babyplagget!! =) Får väl se om den kommer till användning eller inte... Men mest troligt så blir den välanvänd!!



 
Lillkillen börjar bli stor nu!!




En härlig dag för nå veckor sen, innan solen bestämde sej för att bojkotta våran planet och ersättas av regn...


Hampuz- The One And Only- Älskar                  Dennis- Min älskling, nu och för alltid!!

78 dagar kvar!!

Fredag... helg?!

Nu är de alltså fredag då, å när jag stämplade ut idag så blev de verkligen helg!! Är ledig lördag, söndag och måndag!!! :o Värsta långledig!! Undra just va man ska göra när man är ledig så länge?? Imorgon blir de familjedag iaf =) Vet inte vad vi ska göra, men något lär vi nog hitta på, hoppas på att regnet försvinner och solen visar sig lite!! Börjar tröttna på att behöva ta på Hampuz mössa å vantar när de e JUNI!!!  byxor, tröja å keps ska väl räcka de?? Ne jacka mössa å tunnvantar krävs vissa dagar... *suck*

Jobbet idag då, hur gick de?? Jodå, de gick bra.. men va chockerande mycke folk.. hade fasen kö från halv elva till tre tror jag!! Så idag har de varit full rulle!! Vart lite snurrig i skallen å matt i kroppen å höll på svimma där ett tag.. va nog lite vätskebrist, blev genast bättre efter några minuters vila och lite vatten!!

Har nyss avnjutit ett bad i lugn och ro å känner mig nu som en ny människa =) Ska försöka natta Hampuz snart å krypa ner i sängen själv oxå å glo på nån dålig eller bra film på tv:n!

På återseende!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                                     Dennis- Min älskling, nu och för alltid!

79 dagar kvar...

tuuut tuuut!!!

Ledig idag =) Började dagenmed att diska, dammsuga och skura :o Duschen nästa och sen åkte till stan me Hampuz å Suss.... vi hittade dock inge skoj, så de blidde bara lite mat från willys...

Ikväll har jag å Suss varit på tut-bingo =) Skoj skoj!! Fast vinsten vi hade hoppats på va någon annan lycklig själ som fick, vi åkte då hem fattigare än när vi kom dit :p Men den som inte satsar kan heller inte vinna!
Okej att det inte blev nån vinst, men på hemvägen då hände något ännu värre!!! Bakrutan på bilen typ exploderade!!!! Bara småsplitter hela jääävla rutan, tack å lov sitter nästan hela kvar, bara lite hade trillat in i bilen när jag försiktigt smög in på parkeringen, klev ur och ännu försiktigare stängde dörren.. Helt sjukt vilken jävla smäll!! lät som om någon sköt me gevär eller nå alldeles bredvid bilen!! Huvudvärk fick jag oxå... sån jävla smäll...

Varför ska allt drabba mej?? Nu ska jag sova... jobba imorgon 11.15-16.00 Nattnatt!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                 Dennis- Min älskling, nu och för alltid

81 dagar kvar... tänkas, imorgon är 200 dagar avklarade!! Helt sjukt!!


ja tack, nej tack...

Blir snart galen på att inte veta om, när och hur vi ska bli av me lägenheten.. Ena dagen är de 3 intresserade, nästa dag tackar alla nej... sen tar de någon dag så är någon intresserad igen, man svarar på mailen och så hör man inge mer... denna ovisshet äter upp mig inifrån snart! Måste bli av med den där nu!!!
Hoppas hoppas hoppas att det går vägen snart!!

Nu ska jag sova =)

Hampuz- The One And Only- Älskar                     Dennis- Min älskling, nu och för alltid

82 dagar kvar....


vem vet, i nästa inlägg kanske de står vad nedräkningen är till :p


söndag... jobbdag..

Jobbat idag oxå! Japp, sen i onsdags har de varit jobb och några dagar till innan ledigheten kommer... på onsdag! fan va man uppskattar ledighet mera när man jobbar! tänk så trist de e när man e arbetslös eller sjuk eller nå sånt, då e de ju bara trist å va hemma, nu e de skönt å få en ledig dag eller två å va hemma å drälla.. eller hemma å hemma, rätt trist å bara vara hemma, men kul att man KAN göra något om man känner för de =) aja, nog pratat om ledighet...

jobbade alltså idag.. började morgonen med att stå ute å frysa som en liten gris i en timme och vänta på att någon faktiskt skulle dyka upp och öppna dörren... drygt som faaan!! Å inte blev jag lyckligare när de efter ca 45 minuter började regna... ne, jag hatar regn!! Lär väl bli förkyld på cupen oxå... :/
Dagen har trots den jävliga starten gått bra!

Nu då? jo, trött som faan, ska lägga mej i sängen å stänga ögonen och förhoppningsvis inte öppna dom förrän imorgon när klockan ringer... låter som en mycket bra plan enligt mig! =) Börjar ju inte förrän 10 imorgon så har jag tur får jag sova till 07.45 :o  Värsta sovmorron ju!!

Nattinatti!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                      Dennis- Min älskling, nu och för alltid

84 dagar kvar...

Studenten...

.. ja den här dagen kommer varje år, alla överlyckliga människor med vita mössor som dricker alldeles för mycke för sitt eget bästa... men ett å annat asgarv kan man ju få sej :p

Jobbat 11-15 idag och ska iväg om en stund igen och jobba 00-03.. sinnessjuk?? japp... å börjar dessutom 12.30 imorgon... ja man är nog inte fullt frisk alla gånger...

Va upp till trångsviken på eftermiddagen och fick oss lite studentmiddag eftersom i år va de ju Adams tur att ta studenten..
Kom hem igen strax efter åtta och då fick jag något otrevligt städryck... börja me å diska å skicka in Dennis å Hampuz i vardagsrummet så dom fick röja där... när disken va klar snygga jag till lite i badrummet och hallen och nu ser de ut som ett hem igen istället för ett bombnedslag =) Får väl se hur länge de håller i sej... tills imorgon eftermiddag som längst skulle jag tro...

Ne, slappa en liten stund innan jag ska skrämma igång lill-ådin å brumma in till stan å göra nattens goda gärning, jobba... å sen eventuellt skjutsa hem Adam till Trångsviken oxå...

Tjing tjing å på återseende =)

Hampuz- The One And Only- Älskar                               Dennis- Min älskling, nu och för alltid

                                                        86 dagar kvar... de närmar sej me stormsteg!

Förbannade j****la skit!!!!!!

Är så arg, förbannad, frustrerad.. ja allt man kan vara utom lycklig just nu!!! "jag köper den osedd, snälla lova mig att ni inte säljer den till någon annan, jag kommer inte att ändra mig, jag behöver den och vill köpa den" Ja, så lät de för några dagar sen, igår bokades tid på hsb för att skriva papper och för en liten stund sen ringde telefonen "jag kan inte köpa lägenheten"  Hur fan kan man säga att man köper något osett och sen ändra sej när man ändå får chansen att se de?!?! Jävla satans förbannade skit!!!! Vill bara gräva en grop och gräva ner mej just nu...


Allt rasar!!!!!!!!  Det kommer aldrig att bli nån ändring!! Fy fan va förbannad jag är nu!!!


Personalfest ikväll va de ja... ja får väl se va för topphumör man e på... förbannat!!!!!!!!!!


Hampuz- The One And Only- Älskar     Dennis- Min älskling, nu och för alltid

RSS 2.0