spruta :/

Igår  va de ett-års kontroll på Hampuz, och enligt läkaren såg han prima ut!! Allt lät och såg så bra ut så!! Skönt att höra! Sen så va de ju dax för de hemska vaccinet... uffa va ledsen han blev, men de gick över efter bara en liten stund... Å sen hade han den oturen att efter han fått på sej alla kläderna å va på väg ut så frågade jag om han behövde nå annat vaccin eftersom vi ska åka utomlands.. å efter lite överläggande mellan läkare och sköterskor så blev de en spruta till... i armen den här gången.. (den första fick han i benet) men han sa ingenting!! Inte en enda tår!!! Så duktig kille jag har!!!

Efter läkarbesök åkte vi till stan, följde me Dennis å besikta bilen.. den gick igenom! Nemas problemas!! Sen va vi ner på stan å skulle försöka hitta ett regnställ åt Hampuz, eller prio ett va ett par galonbyxor, men icke!! Finns inte att få tag på någonstan åt den här lilla killlen.. iaf inte om man inte har lust att betala 300:- för endast ett par byxor!! :O Helt sjukt!!

Efter de va vi på tacobaren å åt.. mumms :) Iväg å handla lite på coop.. å sen hämta vi upp Martin som kommit tillbaka från fjällvandringen =) Som jag har längtat efter honom!! Så igårkväll blev de film, popcorn å mys i soffan :) mmmm :)

Ska jobba sen.. 15.30-00.30.. blir nog ganska kul de! Såg att de e roliga personer som jobbar iaf =)

nee... ska ta å kolla va min lilla busunge håller på me... sen blir de nog soffa å tv en stund =)

Martin- Kärleken

Hampuz- The One And Only- Älskar

Kommentarer
Postat av: Grethe

Bara bite idet sura äpplet o betala.....Kul att höra att du mår så bra...

2008-08-27 @ 09:26:35
URL: http://garbo12.blogg.se/
Postat av: Bella

Sedärja, Hampuz är en riktig hårding! :D

2008-08-27 @ 18:22:44
URL: http://elfvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0