sol, sommar å värme!!!

Äntligen är det sommar, eller de har de ju varit ett tag nu, men känns bra att de håller i sig =) Underbart me sol!!! Kan ju dock få vara liiiite mulet under tiden man jobbar så det är lite svalare inne på jobbet.. känns som en bastu där inne!! Minst hälften av folket som kommer in säger "oj, va varmt ni har de" Nee, de e inte varmt, de e nästintill olidligt hett!!!!

Va ledig igår å skulle ha vart de idag oxå... fast hoppade in extra mellan 12-15... e ju liiite mer folk än vanligt nu när de e storsjöcupen.. Men kul när de e mycke folk, tiden går fort och de rullar på bra =) Under tiden jag jobbade va Hampuz me momma på stan å levde rövare =)

Ledig imorgon oxå.. kanske.. får väl se om man får ett sånt där uppiggande samtal imorgon bitti oxå å de slutar med jobb.. det lär ju märkas.. Blir det inte jobb blir det nog en tur till pappsen i trångsviken och spana in hur bruna dom blivit efter vistelsen i Spanien...

Har nyss kommit hem... det börjar bli svalare, snart kanske man kan lägga sej i sängen utan att flyta bort... skulle va trevligt att somna i tid en kväll iaf... så sjukt svårt å sova när de e så här varmt... borde kanske se till så takfläkten kommer upp.... hmmm, kan vara något att fundera på =)

Ne, ska se om jag kan hitta nå å stoppa i magen.. blir inte mycke äta på dagarna när de e så här varmt och de känns på kvällskvisten.. börjar kurra rätt rejält... japp, något i magen måste de bli nu!!

Hampuz- The One And Only- Älskar                                        Dennis- Min älskling, nu och för alltid

60 dagar kvar...

Kommentarer
Postat av: Bella

Jag orkar inte äta mycket jag heller, de blir mycket kräm o mackor :D



60 dagar, de är 2 månader de :)

2009-07-02 @ 11:09:03
URL: http://elfvendahl.blogg.se/
Postat av: Martin

var ett tag sen man hörde nått från dig..hur står det till?

2009-07-02 @ 18:06:32
URL: http://drymartini86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0