helg!!

Ja, nu är det helg! Sista helgen innan jag ska börja lära mej nya saker =) Va iväg på info. möte i torsdags.. intressant, men jisses så mycke de e man ska lära sej! Tur det är två veckors utbildning!! Har iaf klockat mej själv på vägen dit och de tar 15 minuter! Fortare än va de gjorde när man jobba på Donken alltså :) Å dessutom behöver man inte parkera på andra sidan stan!! Kommer bli riktigt grejtans de här!!

Bella, om du nu oxå ska va på mej om facebook, ja då kan du ta å masa dej hit och visa först hur tusiken de funkar! Tänker inte ge mej in på nå nytt... e ju just så jag lärt mej hur de här funkar :P

För övrigt blir det en lugn helg... inga större planer.. vara hemma.. sitta soffan, glo på tv.. kramas me Hampuz.... brottas me Hampuz... säga åt Nero att han INTE får vara i soffan.. ja, kan bli en ganska intressant helg ändå :)

Over and Out!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Kommentarer
Postat av: Tina

haha dedär med vovvar i soffan är kul :P nyss då vi varit till tvättstugan en snabbis hade dom busat och vickat soffan i golvet :S svårt att lära dom att inte vara där för vet ju själv hur skönt det är att ligga i den :) kram

2009-01-10 @ 20:32:04
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Bella

En blind ska alltås leda en blind, intressant! Klart jag ska hjälpa dig mä de ;) Kanske ska ta o komma ner nån kväll i veckan?

2009-01-11 @ 17:03:20
URL: http://elfvendahl.blogg.se/
Postat av: Tina

haha ja :)

ja imorrn är de burger king som gäller ;) karriärsklättrar verkligen men måste ju ta de jag får ;) kram

2009-01-11 @ 20:45:26
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Victoria

Haha, det gick åt helvete. Jag försov mig till 10 när vi skulle öppna!

2009-01-12 @ 01:12:52
URL: http://lavictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0