Finväder!!

Ja äntligen börjar de bli lite finväder på dagarna! Så härligt!! Igår började vi dagen med att städa.. plocka ihop allt som låg efter golven och sen fram me dammsugaren.. å som att inte de va nog så fick skurmoppen arbeta oxå! Nu ser de ut som ett hem igen :) Efter själva städningen va klar så va de på me utekläder och ut i solen! Nero satt ute på långsnöre och sprang som en tok i snödrivorna å gotta sej i solen!! Medan vovven satt i solen och Hampuz i vagnen och sov så passa vi på att få ut alla saker vi samlat ut i hallen för att få ner i förrådet! Så nu har vi en hall oxå :p Skönt när allt va klart! Bara sitta på bron och må gott i solen... Grannarna hade oxå städdag igår så dom kom ut och snacka lite skit... en riktigt trevlig dag!

Senare på eftermiddan kom Erika förbi en sväng, drack lite kaffe och snacka lite mera skit :p Trevligt trevligt!

Finväder idag oxå! Undra va man ska hitta på idag då?? Blir nog en sväng ut iaf, men vet inte riktigt va vi ska göra... Nero vill ju garanterat ut i solen iaf!

Imorgon ska Hampuz åka bort.. Han ska till Thunells och fira lite sportlov =) Vi ska åka å möta dom efter vägen och sen ska vi åka till Eniro för där är de "familjedag" och lite specialaktiviteter! Ska bli riktigt skoj! Hampuz kommer hem igen på Onsdag.. då skjutsar dom honom hela vägen för att även passa på att åka till Ikea en sväng.. synd att jag jobbar heeela den dagen... kanske ska kolla om någon vill ta halva dagen.. Skulle ju va kul å träffa dom när dom är här!

Ne, nu blir de duschen och sen får vi se va dagen bjuder på =)

Innan man somna i vagen va man ju bara tvungen att åka lite pulka =) Å ett måste när solen skiner- Solbrillor :p

                                                                               En riktig busunge! 


                                  ja, som sagt.. Vovven är en soldyrkare! Dock en gammal bild.. men han e fortfarande lika förtjust i solen :p

De va nog allt för idag de =)

Hampuz- The One And Only- Älskar

Kommentarer
Postat av: Bella

Rumpnissar eller knulltottar, vem är så dum så man inye förstår kopplingen där? :p

2009-02-28 @ 20:29:45
URL: http://elfvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0