Back in Kräkom...

Japp, nu är vi tillbaka i Kräkom... I lördags körde vi upp en hel del massa saker! Leffen å Putte kom ner till Matfors och hjälpte till me allt! Huuuur snälla som helst!! Gick faktiskt riktigt fort me lastning å sånt å sen bar de av till mamma för att dumpa in alla saker hemma hos henne...

Igår fick vi tillgång till den lägenhet vi ska bo i, så då blev de till å bära allt igen, men de fixade jag och Dennis själva! 4 eller 5 vändor me prylar i Ådin och sen va sakerna på plats! ( är ju inte så långt ifrån mamma, så dom långa sakerna som inte gick in i bilen bar Dennis över)

Idag ska dom komma och besiktiga lägenheten så efter de kan man ju börja packa upp lite så man kan bo drägligt!

Onsdag blir de nog till att åka ner till Matfors igen för att förhoppningsvis få me oss resterande prylar och SOMMARDÄCK om posten har lyckats levererat dom... Ska kastbyta bil me pappa då eftersom hans e betydligt större och de går inte lite större saker där... Får se om vi lyckas låna ut Hampuz oxå så han slipper sitta å åka bil fram å tillbaka... tråkigt för lillskiten å bara åka åka åka...

Ne, en timme kvar till besiktningen å sen ska jag börja leta lite överlevnadsgrejor i kartonger :p

Ja just ja, igår va jag och skrev på anställningsbevis på Donken, så nu är tillbaka där! Känns riktigt bra faktiskt! Redan fått två pass fast att schemat inte kommit ut än!

Ja, ne har väl inte så mycke intressant å skriva... ska ta å kolla om lillkillen börjar vakna till liv snart så han ska ha nån frukost och sen följa me ut me vovven!

Hampuz- The One And Only- Älskar

Kommentarer
Postat av: Bella

Åhå, va ni beställt ni sommarhjulingar? Bara däck eller är de nya fälgar också? Isf begär jag bilder ;D

2009-04-21 @ 20:32:36
URL: http://elfvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0