jaarå!

Nu jävlar e lägenheten så gott som tom!! Bara lite städprylar och smått kvar!! Helt otroligt så fort det gick att få iväg sakerna.. Vi började lasta på fredag kväll när Leif va så snäll å kom bort och hjälpte till med vitrinskåp, soffa å kartonger.. sen resten lastade vi på lördag morgon, tog inte allt för lång tid.. men mest imponerande va väl att de tog ca: 30 minuter att lasta ur och få upp allt till nya stället! helt sjukt brydd man blev när man såg att släpvagnarna va tomma!! Igår körde vi resten till Näverede... å nu för nån timme sen har Dennis med hjälp varit iväg med piano, cyklar och sånt skit... så nu e de bara städningen kvar!!!

Jobbat idag... gick bra de.. va riktigt lugnt, men de e väl för att de e dagen innan löning... lär ju kunna bli lite mer i morgon kanske?? Lär ju märkas, jobbar ju både lunch och middag imorgon.. alltså 11-17.30,, tjohoo!!

Tror inte jag har nå mer att skriva egentligen.. Får se om man har tid och råd att följa me ut på torsdag nu då.. skulle ju va kul.. eller jag antar att de kan bli rätt kul iaf...

Nee... nu ska jag krypa ner i soffan hemma hos mamma och slötitta på tv och för hoppningsvis somna inom en väldigt snar framtid!!

Bella, tack för hjälpen i lördags!!


Hampuz- The One And Only- Älskar

Kommentarer
Postat av: Bella

Så lite så! Man fick ju mat på ikea för besväret, tack för de! ;)

2008-11-25 @ 12:53:51
URL: http://elfvendahl.blogg.se/
Postat av: Tina

hojhoj!

allt bra med er?

vad har du för msn?

kram kram

2008-11-25 @ 23:13:49
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0